feaR` Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Exista vreo cale sa se elimine ip`ul dinamic ? Clasa de ip`uri se schimba la fiecare connectare si de foarte multe ori am ban . Multumesc anticipat si astept raspunsuri
DiAngello Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 ma ce ai ma? la mine nu se schimba niciodata... si am avut uneori si 1 sapt de inactivitate
Trex Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Exista vreo cale sa se elimine ip`ul dinamic ? Clasa de ip`uri se schimba la fiecare connectare si de foarte multe ori am ban . Multumesc anticipat si astept raspunsuri Inainte sa postezi si tu mai uita-te si tu pe la regulamentul linkmania(mai exact regula nr. 3) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=26554
nwradu Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Daca omul intreaba alti abonati Cablelink ce stiu despre un serviciu, sau pareri, solutii, etc, se accepta threaduri. Regula aia e pt cei care vin si zic "Linkmania, voi sa imi rezolvati problema, pt ca tot de RDS tineti". Linkmania nu are treaba cu serviciile de ISP oferite de RDS, chiar daca tot de aceasta firma tine. Ca sa raspund la intrebare, nu stiu nici o metoda de a tine IP-ul neschimbat. Asa e conexiunea PPPoE, IP dinamic la fiecare logare.
sKiLL_™ Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 hmm ... Do not unplug ur` modem 4 the night !
nwradu Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 IP-ul se schimba de cate ori bootezi Windows, si poti sa-l schimbi si tu. Conexiunea e ca la dialup, ai enable si disable, si de cate ori apesi astea, iti da alt IP.
sKiLL_™ Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 IP-ul se schimba de cate ori bootezi Windows, si poti sa-l schimbi si tu. Conexiunea e ca la dialup, ai enable si disable, si de cate ori apesi astea, iti da alt IP. dar nu la toti ... nush exact k de ieri am ip dynamic dar mie nu mia dat alt ip ... (decand am setat conexiunea la automat)
kilroy Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 intrebare: la astia care aveti ppoe aiadaca am inteles bine, netul e prin cablu utp sau ftp cum o fi, fara sa se mai foloseasca momdemul de cablu si coaxialviteza intre 2 abonati, adica pe dc++ de exemplucat de mare e?tot de 256... etc?
Ahilosu Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 din cate stiu viteza nu se modifica...de altfel nu am gasit nici un plus la aceasta optiune a RDS de a folosi PPPoE ....poate stiti voi...
{JM}Alex Lifetaker Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Cum fac sa am si eu ip dimanic? ca eu de o jumatate de an tot pe asta il am
feaR` Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 nwradu te rog frumos de tot spune`mi si mie cum pot sa setez eu ip`ul ca sa nu mai ma trezesc cu ejdemii de banuriAhilosu:Eu am speed de 150 kb / s @ 15 $ CableLink
{JM}Alex Lifetaker Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 lol tu vrei sa nu ti se mai schimbe ip-ul si eu VREAU ... ca am ban din ianuarie anul trecut pe craiova hub din cauza unui OP "destept" care s-a imbatat de 1 ianuarie si a dat ban la toti care scriau ceva pe main chat PS: banul e permanent:D Nwradu, ai o bere daca ma ajuti... e valabil si pentru altii EDIT: am luat ban anul trecut pe ip cu 82. in fata, dup-aia cand s-au schimbat ipurile am intrat cu 86 dar tot cu acelasi nick si m-a tinut minte ala )