Jump to content
Manticore_LightSide

SciFi Channel

Recommended Posts

Guest tasemagu

Ma indoiesc sincer ca o sa vezi sci-fi-ul anytime soon ca sa zic asa la noi. De fapt cred ca niciodata. Din cate stiu eu politica sci-fi e aceeasi ca si a celorlalte posturi private : se vand drepturile de difuzare pentru un anumit serial si nu dreptul de redistribuire a semnalului. Ar fi total neprofitabil.

Acu... de ce iti doresti tu sci-fi-ul... nu prea inteleg. Ca in afara de Battlestar Galactica, Stargate SG1 si Atlantis.... in rest sunt reluari. Despre cele doua Stargateuri... sunt/au fost difuzate pe TVR2. Nu discutam despre politica de marketing a TVR-ului ca nu ajungem nicaieri. Programate total aiurea si sunt convins ca s-au platit bani grei pentru difuzare.

Oricum... daca studiezi un pic problema ... te descurci tongue.gif

Pe mine daca m-a socat vre-un concern TV, acesta e TMN-ul (the movie network). www.tmn.ca . E canadian si au... tone de lucruri "noi" si frumoase si High Definition. A... si ultima surpriza a fost ca sezonul 2 din Stargate Atlantis s-a reluat in premiera pe TMN acu vreo 3 zile, desi e produs de sci-fi. Pe sci-fi e programat sa fie difuzat in ianuarie.

Link to comment
Share on other sites

HEY!

Eu prind SCI-FI insa nu stiu cum ... oricum il prind doar cu tunerul si nu numai SCI-FI ... prind si NBC ; ABC s.a . Am vorbit cu cineva care lucreaza la cablu la RCS si mi-a spus ca e legal dar ciudat pt ca practic e imposibil si ilogic cum poate un tuner sa prinda prin intermediul cablului posturi precum SCI-FI ....

deci imposibil nu este insa nici nu stiu cum de il prind tongue.gif

am inteles insa ca poti sa il prinzi si cu o parabolica ... (antena aia gigantica alba - pt nestiutori) si avand in vedere ca am 2 la mine pe strada si una e conectata prin cablul meu e posibil sa fie motivul pt care prind insa de ce nu prind la TV atunci...

oricum , e bine ca il prind la tuner .

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...