Guest mihail75 Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 tipu cu "sholdovenii" e batut in cap. daca discutia cu de unde suntem ajunge aici atunci nu mai are rost. banuiesc si eu ca nu a venit vreodata in iasi, insa eu care nu am ajuns niciodata in oradea nu zic nimic de rau de orasul lor. unii stau prea mult cu ochii in calculator. sa mai caute si ceva pe net despre alte orase din tara ca se gaseste...uita ca vorbim aceeasi limba. oricum salutari celorlalti oradeni m75
alex Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 foarte important ... mai sunt si moderatori ai dreq` pe acolo ai dreptate :P lasa ca stiu eu cat so rugat desteptu de bogdan.bondor de mine sa ii scot banu .... macar putin respect sa fi avut si el si sa nu mai fi incercat sa provoace motive de cearta. oricum degeaba ii spui lui de cultura ca pt el cultura cred ca se rezuma doar la MANELE
aolex Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 ai dreptate :P lasa ca stiu eu cat so rugat desteptu de bogdan.bondor de mine sa ii scot banu .... macar putin respect sa fi avut si el si sa nu mai fi incercat sa provoace motive de cearta. oricum degeaba ii spui lui de cultura ca pt el cultura cred ca se rezuma doar la MANELE e manelist ??? <_< auzi la el ... occident (vezi sa te auda careva) :)
BooM-retired Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Io nush cum de is asha de multzi din Oltenia.... Iar din Oradea chiar suntem multzi - suntem chiar 3 din aceeashi clasa pe acest forum
Ahilosu Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 bucuresti....cu toate ca "native" sunt de prin moldova de undeva..dar mam nascut aici...
tyler-durden Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 nu va mai chinuiti cu voturile ca nu ne ajungeti :) P.S. vorbeam cu provincia :P
M Power Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Bucurestiul nu prea are un cuv de spus p Link Mania pt ca din cate stiu eu pana si moderatorii sunt provinciali si noi bucurestenii nu prea ne gasim locul aici! :(
demonium Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Moderatori ai dreaq in iasi? ))) De cand s-a dus la Mu lumea l-a uitat pe Apashu pesemne.... - offtopic alert - Si tot q ocazia asta vreau sa il felicit pe Slim pentru reinvierea butonului Search, ce a ajuns folosit de toata lumea care nu are ceva de spus. Keep up the good work Slim, and maybe one day, one day your light will shine upon us and we will see the true way: no God, no rules, a world thrown in chaos. The Future's Bright, The Future's Slim-Shady Yeah right..
M Power Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Offtopic -> Slim u just got served, biatch! gg Demonium!!! :right:
rats Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 - offtopic alert - Si tot q ocazia asta vreau sa il felicit pe Slim pentru reinvierea butonului Search, ce a ajuns folosit de toata lumea care nu are ceva de spus. Keep up the good work Slim, and maybe one day, one day your light will shine upon us and we will see the true way: no God, no rules, a world thrown in chaos. The Future's Bright, The Future's Slim-Shady Yeah right.. huh? hemoroizi? am zis ceva pe thread-u asta? un post care o fost sters? o_O what am I missing? o_O Offtopic -> Slim u just got served, biatch! gg Demonium!!! ambele offtopicuri nu erau necesare pe thread-u asta (chiar deloc) si nu-si gasesc sensu... ah... si demonium... tot postu tau ii offtopic ;)
M Power Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Se pare ca in momentul acesta oltenii au suprematia! :) Nu po' sa zic k ma deranjeaza acest lucru k si eu am ceva radacini p acolo, f indepartate ce e drept, dar oricum sunt sigur ca inca nu au votat toti bucurestenii si se mai poate schimba situatia. But for now :clap: Oltenia!
MegaTooth Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Acum cand am votat eu cei mai multi erau din OLTENIA asa ca...
M1nDH4cK Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Another useless thread ... :rolleyes:. Ce conteaza din ce zona suntem ? Suntem o comunitate, puternica i might add. Asta e tot ce conteaza !
M Power Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 ...powersurge has a point!Nu prea conteaza de unde suntem, ci ceea ce suntem!Putem sa declaram thread closed si everyone's happy! :)
rats Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Wild Wild West: Arad B) P.S. jean sohn, cut the ass-sucking... prefer 10 thread-uri d-astea decat un "Linux Vs. Windwos", si cat de inutil o fi el, is thread-uri si mai intutile up&running...
tyler-durden Posted April 13, 2005 Author Posted April 13, 2005 oricum aici nu e intrecere e doar un fel de statistica (chiar dc nu e ea 100% accurate ;) ). bineinteles ca cei din bucuresti sunt cei mai multi dar poate le e prea lene sa voteze sau pentru ei forumu se rezuma numai la MU online. dc nu vrei sa votezi nu vota, daca nu vrei sa cometezi nu posta !
andi Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Hmmmmmmmmmm.............. olt pe primu loc Maramures Pate jucam fotbal cu ei in divizia B :clap: :clap: :clap: :clap:
Guest nfs_cricri Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Inca nu s-au inregistrat toti bucurestenii. Ce mai asteptati? VOTATI :beer: Noi suntem fruncea.