Jump to content
KIZ

Link Mania (continuare)

Recommended Posts

--- am scos mesajul pe care il postasem pentru ca foarte unii dintre cei care au postat aici au inceput sa abereze (tzestos,virus_luci,etc). totodata, pareti a fi genul care exagereaza, povestesc si repovestesc pana fac din viata omului un mare kkt ---

--- faptul ca plec de la Link Mania nu e o tragedie si nu am postat pe forum ca sa ma plang ci ca sa va dau un mesaj de atentie. ca daca nu va apucati sa le dati mail-uri, telefoane, etc, sa dea restart la servere... nu o sa o faca nimeni. e treaba voastra ce interpretati de acum inainte. la revedere. ---

Link to comment
Share on other sites

mi-am schimbat eu status-ul ca sa nu ma mai bazaie toata lumea ;)

d c nu ti-l schimbi in Coordonator Link ?

makr asea sa te ocupi 30 min pe zi de site :D ... chiar dak chitrosii astia de la RDS nu te platesc :D

Link to comment
Share on other sites

d c nu ti-l schimbi in Coordonator Link ?

makr asea sa te ocupi 30 min pe zi de site :D ... chiar dak chitrosii astia de la RDS nu te platesc :D

ma voi putea ocupa de site, dar voi intampina foarte multe dificultati. nu va mai prea da nimeni servere pentru Link Mania. vor fi persoane care se vor intreba cine sunt eu, etc.

in plus, a te ocupa de Link Mania inseamna mai mult decat 30 de minute pe zi. inseamna cateva ore bune de stat cu curul pe scaun si raspuns la mail-uri (suport tehnic); alte ore bune de frecat yahoo messenger-ul (ca sa mai aflu ce mai e pe servere, ce-a mai picat, etc); etc; etc; etc. nu se pot face in timpul meu liber, oricata bunavointa as avea!

Link to comment
Share on other sites

Ceea ce nu inteleg eu este cum de au crapat tocmai serverele de CoD in timp ce CS merge brici??? Care-i treaba? Asa cum merg serverele alea fara ajutor astea de ce nu pot sa mearga??

blestem? ;)

Link to comment
Share on other sites

Ceea ce nu inteleg eu este cum de au crapat tocmai serverele de CoD in timp ce CS merge brici??? Care-i treaba? Asa cum merg serverele alea fara ajutor astea de ce nu pot sa mearga??

au crapat pentru ca ele crapau de obicei. dar eram eu sa le dau restart (si mare parte din ele erau verificate de catre server-ul meu si daca picau le repornea automat). nu e nici un blestem. numai ca daca nu se mai ocupa nimeni de ele, pica.

la Counter-Strike e altceva, se ocupa vRazvan, Miri, Edwy, etc.

Link to comment
Share on other sites

Da,dar nu e obligatoriu sa faci numai tu treaba asta.Poate gasesti cativa care vor sa se ocupe alaturi de tine de linkmania.(Poti incepe cu moderatorii)

stiu ca pot face asta, dar nu vreau sa o fac. moderatorii si-au pierdut deja fff mult timp din timpul lor liber si nu pot sa le cer mai mult. nu imi permit!

Link to comment
Share on other sites

MDA... precum a inceput un lukru se poate shi termina... shi in cazul de fatza... s-a cam zis cu organizarea linkmania.ro (sa intzeleg... :o )

Ideea lui KIZ e buna... Mailuri toata ziua catre rds

Problema cu rds-ul asta nu e doar la nivel de jokuri... ci la nivel de servicii, ca doar linkmania este un serviciu oferit de rds userilor... nu ?

Dar ce sa va zik de serviciile lor... ca doar la noi in Arad cred ca stai la coada, dupa ce faci comanda la instalarea internetului, vreo 2 luni de zile ... shi asta dak sunt modemuri... ca dak nu ... te cheama peste 2 luni ca sa itzi faci abonament "peste" 2 luni :lol: :lol: :lol: ... Shi unde mai pui ca pe Orashele mari ca doar acol este miezu rds-ului) ei nu au oameni sa tzina in stare de functzionare retzeaua cum trebuie... mai cade shi cablul tv... mai se desincronizeaza modemul... Itzi ban-eaza ip-ul pt ca tu ai virushi dar ei cand tzi-l instaleaza nu itzi dau niciun antivirus... (ca era sa ii bat pe aia ce or venit sa imi instaleze)... LA NAIBA CU TOT !!!

Aaah... unde ramasesem ? :D Aaa la linkmania. ro ... pai ... CARE LINKMANIA.RO ??? Unde ? Cand ? Cum ? :blink:

Respekt, dar nu pt. Rds, Bou - - - :blink:

P.S. KIZ... sper sa te mai vedem pe linkmanie... prin forum makar :)

Link to comment
Share on other sites

Nashpa Kiz... tzepuit de firma pe care o tot aparai pe forum cand inchideai topicurile alora care se plangeau de ei... shi alte alea... Pana la urma pr altora au devenit shi problema ta dar privita dintr-un alt unghi... Kiz pana la urma noi sa fim sanatoshi ;)

Link to comment
Share on other sites

Vad ca problema este destul de grava cu serverele de COD pe care am vazut ca era o comunicate de gameri care s-au vazut lasati fara obiectul muncii. Cum zicea si KIZ, o posibila solutie este sa-i bateti la cap pe aia de la RDS. Nu trebuie sa va fie rusine :D sa le ziceti de server, pt ca din cate tin minte RDS-ul isi face reclama la Cablelink pe trei parti: 1. net non stop 2. trafic gratuit in oras 3. servere de jocuri. Deci din cate am vazut eu o parte importanta din reclama lor se adreseaza gamerilor (laguri mici, servere disponibile, toata vrajeala) asa ca scrieti-le mailuri ca vreti pe cineva sa se ocupa de servere. In fond multi s-au abonat tocmai ca sa se poate juca pe aici in conditii optime, si acum se trezesc lasati in pom.

Edit: apropo, sa ne lamureasca si pe noi cineva in ce masura Linkmania apartine de RDS. Ca eu stiam ca e un fel de parteneriat, adica RDS avea nevoie de un site/forum/portal de jocuri si au gasit Linkmania, dar nu ca e site-ul facut de RDS si ca avem dreptul la el pt ca ne platim abonamentul... Cum sta treaba de fapt?

Link to comment
Share on other sites

Adica mai exact nu vor mai exista servere de cod .... si cred ca singurele servere care vor mai ramane in picioare ... sunt Counter-Strike si MU ...

:blink:

Oricum nu cred ca va fi asa de grav incat sa se pulverizeze LINKMANIA :ph34r:

Oricum ... la nesimtzirea RDS ..... trebuie torturati mult si bine ...

<_<

Link to comment
Share on other sites

daca ar pica si serverele de CS... atunci chiar ar fi probleme uriasa la linkmania... noroc ca majoritatea care joaca pe CS ii cam doare fix la banana de site, daca au serverele up & running... dupa cum vedeti, maj. vin si-si fac user pe moment doar pentru a intreba de cep is, dama, si am luat ban? <_<

pica-v-ar netu, lu aia care nici macar n-au user pe linkmania <_< :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Guest tzestos

KIZ nu vreau sa fiu cinic. E clar ai depus foarte multa munca si ai pus suflet in Linkmania...dar ai fost platit pentru asta. Cand cineva zicea ceva de RDS topicu zbura fipt in recycle bin. Acum RDS te-a dat afara si gata ti-ai dat seama si tu ca RDS sucks. Asa-i viata prost facuta! ce pot sa zic. Eu stiu ca exista un contract de munca si nu poti fi concediat decat daca ai incalcat vreo prevedre din contract sau postul pe care il ocupi s-a desfiintat(sau daca iti dai demisia dar nu e cazul).Daca e cum zici tu ca te-a dat pur si simplu afara desi nu facut nici o prostie pe acolo atunci e clar ca nu va fi inlocuitor. Daca va fi angajat altcineva pe fotul tau post(in conditiile in care nu ti-ai dat demisia sau nu ai facut vreo boacana) poti lejer sa ii dai in judecata.Nu vorbesc din auzite a se intelege. Vorbesc din experienta. In concluzie nu inteleg ce e nou in toata povestea asta?!?! RDS sucks. Tu ai fost dat afara. linkmania ramane in pom. cat priveste OBLIGATIA rds de a intretine linkmania nu pot decat sa va rog sa recititi contractele pe care le-ati incheiat cu RDS ca internet service provider. zice acolo ceva ca RDS isi asuma obligatia sa ofere clientilor servere de jocuri????zice acolo,in contract, ca RDS are vreo obligatie cat de mica fata de linkmania???in contractu meu nu. Deci linkmania este un "privilegiu" oferit de RDS privilegiu la care RDS poate renunta a-l mai oferi cand vrea muskii lui. Sa nu ma intelegeti gresit!!! si pe mine ma doare plecarea lui KIZ! dar repet:Asa-i viata prost facuta! KIZ gaseste-ti un loc de munca repede si treci peste asta. Restu multumiti-va cat mai merge CS si MU pana nu cad si alea!!

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...