Turby Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 nu vreau sa deranjez cu intrebarea asta dar ma intereseaza neaparat..... cum pot ajunge din bucuresti nord la otopeni ....? exista microbuz ceva ....? din buc nord ....? sau un taxiu normal cam cit mi-ar lua....? va rog sa ma ajutati daca stiti.. multumesc anticipat....
SW Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ce cauta asta la stiri ...Nu stiu.De la BUC nord iei RATB 205 ajungi in baneasa(Autogara) iei Ratb Expres 783 sau sunt niste microbuze in loc de (449) acela fiind desfintat.
Turby Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 nu cam este la stiri este la diverse .. insformatii .. sorry .... si tks for raspuns si ajutor...
seba18 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 e "informatii" in sensul de a da informatii, nu de a cere... mutat la diverse
An7ic0de Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 TAXI el intreba cat costa daca ia taxiul pana acolo cee va mai place sa va bagati aiurea in seama.......
martafoy Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Un taxi particular de la Otopeni(aeroport) la Gara de Nord mi-a luat 500 000!Presupun ca tot atat ti-ar lua si invers.....
Raul Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 nu vreau sa deranjez cu intrebarea asta dar ma intereseaza neaparat..... cum pot ajunge din bucuresti nord la otopeni ....? exista microbuz ceva ....? din buc nord ....? sau un taxiu normal cam cit mi-ar lua....? va rog sa ma ajutati daca stiti.. multumesc anticipat.... Incearca cu 205 sau simplu cu TAXI