Kane Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Cei care inca nu au realizat ca mmorpg-urile creeaza o dependenta periculoasa sa arunce o privire aici: http://news.xinhuanet.com/english/2005-11/...ent_3714003.htmAm citit recent pe forum o stire cum ca guvernul chinez vrea sa limiteze accesul zilnic la astfel de jocuri si astfel de intamplari tragice nu fac decat sa accelereze implementarea unui "anti-obsession system" despre care se scrie la sfarsitul articolului. Personal consider mai vinovata familia fetitei respective decat producatorii de jocuri. Ingradirea accesului la joc il va face si mai ravnit si personal nu cred ca va solutiona problema.Oricum, va sugerez sa va cantariti bine prioritatile daca sunteti din categoria celor care joaca pana nu mai pot de oboseala, nu neaparat pentru ca a-ti putea muri din cauza asta (fiindca astea sunt raritati) ci mai degraba pentru ca lipsa somnului duce la multe afectiuni ale sistemului nervos, circulator, etc..
kilroy Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 eu dupa 4 ore de wolfenstein: enemy territory care imi place f f f f mult... sunt plictisit si mai bine ma pun sa imi numar degetele... ca nu mai am nici un chef sa joc cum pot aia sa se joace atata?
Guest masterul Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Daca ma pun sa joc strategie si ma blochez undeva si sa zicem ca trec(doar sa zicem) dar intotdeauna mai vine un hop la joc atunci il opresc daca nu sa oprit singur si gata.Da nah banuiesc ca de aia erau addicts
renegadealive1 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ma apropii si eu de chinezi (sunt pe moarte) cu Battlefield 2 .iNCERC SA nu ma mai droghez cu BF 2 asta...
Guest greuceanuu Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Salut! Joci cumva BF2 online??? Ca si eu am jocul asta si imi place dar de unul singur m-am cam plictisit sa ma tot joc. Daca nu e in retea nu e interesant.
The Wolf Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Am auzit si eu ca jocurile acestea provoaca dependenta, nu stiti ca sa intamplat si in Romania copilul ala care a fugit de acasa sa joace Warcraft 3. Dar chestia asta depinde si de omul care il joaca si de parintii mai ales care probabil nu ii pasa ca statea zile intregi la calc.
Qui-Gon Jinn Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 si eu cand am jucat wow pe oficial in vara eram nedespartit de calculator culcarea la 4-5 dimineata si trezirea pe la 2-3 dupamiaza dar din pacate ptr voi nu am murit eh bine nici nu am jucat in disperare sa zicem zile in sir am avut si somn
HellsAngel Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Totusi sa nu exageram cu jocurile. Mai iesiti la o bere/mai mergeti prin cluburi/ la un biliard ceva...
Guest l2c3Silver Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Da io am stat ce-l mai mult in fata calc cam 4 zile si am dormit vre-o 2 zile cam asa ceva )
Ahilosu Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 o poveste dramatica aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=64127
DevilMind Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Galbejitii astia adevaru-i ca sunt dusi de acasa toti. Numai jocuri stiu. Am un tovaras care a jucat MU pe serverul oficial din China, si era in guilda cu o familie de chinezi : mama, tata, cei 2 fii, matusa si un unchi sau ceva-n genu. Problema e ca toata ziua erau toti online
Lancelot Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 asta da Mu family oricum keep it low cu jocurile astea
DevilMind Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 E unu nu is dependent, ma mai si plictisesc, sau ma ia setea
Shade Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Cum naiba au astia atata TIMP sa se joace? Cred ca astora li se da bani ca sa se joace, nu invers...
Wonderer Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Eu cand am jucat Diablo 2 ......... pana nu mi-a luat tata cablu de alimentare de la monitor si de la unitate nu m-am putut lasa .... Acum m-am calmat In vacantze ce mai joc in rest 3-4 ore maxim (Cs si Wolfenstein). Ehhh lasa tati ca aia sunt 1 miliard.....Noi suntem 21 de milioane
Qui-Gon Jinn Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 eu cred ca sunt dependent(de MU) eu nu cred, eu stiu...din moment ce ai 327 de posturi la sectiunea Vanzari Cumparari si te-ai gasit sa iti spui buba dupa 7 zile de inactivitate ale acestui thread fa cum am facut eu, l-am sters...pe moment a fost ceva, o senzatie ciudata de parere de rau, dar mi-a trecut pana a doua zi asa ca fa ca mine si nu mai juca MU