Jump to content
rohozneanu

Avertisment pentru incalcare regulament !

Recommended Posts

Nu am gasit o indicatie anume unde sa pot fi nemultumit de un avertisment, 

Am primit acest avertisment cu trimitele la regulament care spune ca pentru protejarea ........  sa nu fie descutii care nu sunt legate de subiectul topicului /postarii

Am semnalat ca nu sunt toate pozele si ca postarea initiala este trunchiata.

Nu vad motivul unui avertisment daca raspunzi la un topic in legatura cu acel topic/situatia din joc  asa cum spune chiar regulamentul. 

Daca nu este asa cred ca ar mai trebui introdusa regula noua interzicerea de a spune ceva la orice topic  pk/ks /preluare , sau orice mai considerati .

O zi frumoasa.

trimiterile #

 

Link to comment
Share on other sites

Salutare !!! Este a 2a oară când primesc warn degeaba pe forum !!! Ce spune regulamentul domnilor admini ?! Am jignit /ofensat pe cineva ? Când am dat acele comenturi ? Regulamentul scrie clar că pot adăuga ceva acelui topic daca nu este ok !! Domnul Hugo boss și în momentul când ma postat pe mine și în momentul când la postat pe Rezy avea postare incompleta ...cu poze ce le ținea pt el ? Pt amintire sau ce ? Când regulamentul este destul de clar și spune foarte elocvent pașii ce trebuiesc făcuți !! Daca voi că admini dați warn pt că i-am tradus aminte că a sărit niste pași impuși de regulamentul vostru ...e clar!!!

Va rog frumos sa mai aruncați un ochi asupra deciziei mulțumesc frumos ! Nu am cerut mai mult de la dânsul decât era normal pt mine sau alt jucător care a fost pus în aceași situație !!! 

Zi faina va doresc!

Link to comment
Share on other sites

  

 

  • Orice plângere este iniţiată de « partea vătămată ». Nu se acceptă avocaţi sau posturi făcute în numele altora. Excepţie fac doar plângerile făcute de moderatori.
  • Vor posta doar parţile implicate direct în plângere şi moderatorii.

 

Nu este destul de clar regulamentul ? V-am mai rugat odata sa-l cititi. Nu era nevoie de interventie.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...