Jump to content
babacku

Sugestie simplificare preluare

Recommended Posts

 La cum e gandita acum preluarea, un spot cu 5 playeri are nevoie de minim 16 printuri (3x15 cu intrebarile de afk  plus cel cu f4 sau chiar 2 cu f4 daca nu se vad toate intrebarile).

Propunerea mea este facem un  print cu fiecare player din tarc/spot inaintea preluarii si sa punem intrebarile doar unuia,  fara a modifica modul de a face preluarea.

Sunt caractere  gen bk care se misca dupa mobi sau altele care aduna de pe jos si e foarte greu sa tii cursorul pe ei in momentul intrebarii si printului. 

 

Link to comment
Share on other sites

E gândit ca să mai renunțe lumea la 'ura virtuală' prin faptul că unii vor renunța la jocul "non-stop" considerând aceste acțiuni ca o pierdere de timp. Mulți fac Preluare doar ca să poată DA PK făra să mai rămână prea mult pe spot și scuza e simplă "am gasit spot mai bun...bonus,era Liber" ... Se acorda șansa posibilelor Abuzuri unde aproape toți care și-au luat PK vin sa posteze pe forum doar pentru a primi dovada Exactă din partea celor ce au venit la Preluare deci se lasă loc de Abuzurii intre jucatori si verificări intense chiar și pentru Administrația Serverului/Forumului.

Trebuie avut răbdare până apare o funcție precum /Trade redenumită ca /Take.

Oare se poate așa Ceva?!?!

O funcție /Take care să poată să fie aplicată oricărui jucator de pe server aflat într-un Party,pe spot fie ca are /Re OFF,la care dupa 5 minute fără Răspuns,optiunea de /Take să oprească clickerul celui ce a primit /Take+Screenshot astfel se știe,"Omul e afk" , deci se poate face Preluarea Spotului cu succes și nu trebuie Ne'Aparat PK pentru că poate rămâne pe spot cu clickerul Off și când revine știe ca și-a luat Take iar dacă face KS sau PK va suporta consecințele. Cine face /Take cu succes decide dacă face PK sau îi lasă în pace...

Opțiunea de /Take să fie aplicată tuturor membriilor din party-ul aflat pe spotul pe care "vrei"  să îl preiei și ar fi foarte okay dacă cumva,prin simplu fapt că se favorizeaza jocul de party,opțiunea /Take să fie valabilă de la party-uri de 3/4+ membri iar care sunt sub 3 membri să fie sănatoși,renunță la Spot în favoarea Party-ului de 4/5 sau vor primi PK ( dacă se poate ). Aici se poate acorda șansa de apărare a spotului dacă cei veniți la /Take nu pot face kill astfel își Pot primi PK din cauza Self-Defense'ului...). Să nu se accepte "Stai că vine nr1 sau 10 de pe server să îți de-a PK fără ca acel 'nr' să rămână pe spot în party-ul ce tocmai a facut Preluarea unu-i spot.

E prea simplu cu o comandă gen /Take care poate face până și un Screenshot celor implicați atunci când preluarea are Succes,astfel există o siguranță că totul a fost conform "legi"...

Tot ce am propus aici se poate realiza doar ca stau și ma Intreb dacă se dorește o simplificare a lucruriilor sau prin faptul ca există Turbulențe între jucatorii aveti voi adminii o oarecare Satisfacție de a ști că suntem mereu ocupați între noi pe server și Forum în special cu plângeriile...

Logica acestor reguli de Preluare e 'strâmbă' și lasă LOC posibilelor Nereguli astfel vor fi mereu situații Absurde între jucatori și mai grav este faptul că se creează și accentuează o stare de URĂ!,de a face rău cuiva indiferent cum.

Eu joc 4Fun deci nu-mi convine să vină 'X' când știe că pot fi AFK și sa îmi facă preluare aiurea doar pentru că poate când spotul meu e mai slab ca cel pe care Fregventează el...e Pierdere de Timp pe copilărismele Unora care nici după 10 ani nu s-au maturizat și e Fantastic de absurd cum pot fi unii într-un joc online de Competiție/Team-Play.

Cu atâtea poze și condiții pentru o simplă preluare și care mai și poate eșua in timpul acordat...mă simt ca și cum alerg de unu-l singur Cu Posibilitatea de a Câștiga și Locul 2!!! 

 

Edited by FiRiZ
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...