Jump to content
czrl1312

Limbaj ... tupeu ... frumos ...

Recommended Posts

Unii deja duc magaria la rang de arta . Nu as fi avut nicio problema daca Mama nu ar fi decedat de curand , nu as fi avut nicio problema daca imi umplea mie personal gura si ce mai voia el , dar deja cred ca e prea mult . In prima faza baiatul asta imi scrie de pe un cont "virgin" pe care poate suporta suspendul , iar cand il demasca imi scrie direct de pe contul lui . Foarte frumos si foarte elegant . 

Aici este de pe contul ala degeaba

https://ibb.co/vYcTmXP
https://ibb.co/G3sS6LS
https://ibb.co/C2ZD6g3

 

Aici este de pe contul principal 

https://ibb.co/9WX95XC

Link to comment
Share on other sites

  • Solution

Ști chiar îmi curge lacrimi din .... fetito cu par lung , mai jignit și provocat 3 zile te.am lăsat în pace ,vezi ca faci confuzie cum au făcut părinți tai la naștere cu tine ,semipareza e player ,eu sunt taică-tu, dacă vrei sa ma postezi o sa îți răscolesc cu adevărat toți mortisori și ma las de joc doar sa îți fac pe plac ție, ești prea nebăgat în seama și cauți subiecte mereu sa te legi de p... mea fără sa îți zic nimic, app vezi ca mai mult sa iau ban pe discord nu are dece sa îmi dea ban pe joc sa îți facă ție placerea ,dacă o sa primesc ban pe caracter am sa schimb serverul ,dar tu înseamnă că faci dragoste cu vreun admin dacă voi primi ban pe joc ,repet am discutat pe discord nu pe joc cu înfiatu asta !

Link to comment
Share on other sites

Era și cazul sa faci asta , nu te-am provocat nu te-am jignit pana sa nu începi tu , trebuie sa îți dai seama ca dacă arunci o piatra în cineva ,omu ala o sa arunce și el cu ceva la rându lui ,fi matur cum vrei sa dai dovada și nu te mai baga în seama cu mine dacă nu ma suporți e simplu !

 

Un admin cu coloana vertebrala , îți dă și ss pentru postare nefondata ,sa iei umpic de pauza sa te educi!

Și ai fi un exemplu pentru postaci ce postează de plictiseala !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...