Jump to content
HugoBoss90

Reevaluare ban Hera !!!

Recommended Posts

Bună ziua , îmi cer scuze ca intervin , este caracterul meu secundar ,l-am împrumutat unui prieten Domino pentru a se ajuta sa crească,  din câte am vorbit cu el , a fost provocat și a reacționat ca atare , dar vreau sa te întreb domnule morf , dece la alte persoane care au jignit lafel sa trecut cu vederea si la caracterele mele se acționează direct cu suspend ? Întreb asta pentru ca Printu fiind tot caracterul meu am primit 5 zile pentru o nimica toată, dacă aveți ceva personal cu caracterele mele vreau sa știu, sa nu mai consum curentu degeaba ! 

O zi buna ,aștept un răspuns educat și fără arogante !

Edited by 2peu
Link to comment
Share on other sites

De ce se evaluează si sanctioneaza doar intr-o direcție postările,  este în funcție de prietenii , culoare , rasa , clasa politică sau guild-ul din care face parte acel membru?

În tot forumul asta am văzut indulgenta fata de anumite persoane respectiv KnighT , GODZ , Iar dacă este din HH , JoinT , Sicily , Honey trebuiesc executați , de exemplu:

Pana nu revizuiți regulamentul sa faceți unul comun pentru toti jucatorii si sa judecati la fel pentru abateri va doresc numai bine ,astăzi va mai părăsește un jucător,  va salut și o zi buna! 

Link to comment
Share on other sites

Nu este nici o prietenie , voi ati fortat regulamentul folosind acele cuvinte repetat, dupa cum a spus si Morf, ati abuzat. Zile la rand ati folosit cuvantul "sclav" , "milog" si altele. Pe cand in postarile care le puneti, au folosit o singura data. Nu avem absolut nici o relatie cu nici un admin, vi se pare. Ne-au tratat exact ca pe voi cand am gresit. Nu v-a provocat nimeni sa folositi cuvintele astea in mod repetat. Aratati un ss in care noi  folosim asa ceva. (nu aveti).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...