Jump to content
mircea_nr1

Bug atac DL

Recommended Posts

Salut. Am observat ca atunci cand pornesc helperul si folosesc Fire Scream sau Chaotic Diseier exista 2 probleme:

- ataca foarte incet - valabil si la MG, SM, probabil la toti - pentru ce pun puncte la agility daca nu atac mai repede?

- ma trezesc de multe ori ca ma intorc la pc iar DL-ul meu este inconjurat de toti mobii de pe spot, ataca in continuu (consuma mana si AG) dar nu da damage. Nu conteaza cat de aproape sau departe e mobul, DL trage in continuu si nu moare nici unul deci nici xp nu fac. Am incercat si cu cal si fara cal, in unii mobi nu vrea sa atace.

Cum pot sa folosesc DL-ul meu (12 rr) si helperul pentru a tine un spot? Daca tin apasat click dreapta si atac manual mobii mor imediat. Daca folosesc helperul da foarte multe miss-uri, ataca rar si cateodata pe unii mobi nu ii pot omora decat daca mut caracterul cu mouse-ul sau daca atac manual. Fire Burst nu se pune ca ataca si mai rar si omori greu cu el.

 

Multumesc

Link to comment
Share on other sites

S-a mai discutat asta.. Bugu asta e pe majoritatea serverelor . Cum zice meduza e "din fabrica" =)))adica serverele piratate de mu au cam aceleasi scripturi la baza si nimeni nu se baga sa le rescrie

In schimb ai workaround in topicu ala

 

 

Edited by Chameleon_
blabla
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...