Muuser Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Buna dimineata. Imi da Gameguard-ul socket error 10060 in momentul in care incerc sa ma conectez. Este de la mine sau de la voi ? Totodata, imi da ca serverul este offline. Nu stiu daca are vreo relevanta, dar, de ieri si pana astazi s-a schimbat formatul Launcher-ului. Multumesc
Ouch Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 (edited) Acum 26 minute, Muuser a spus: Buna dimineata. Imi da Gameguard-ul socket error 10060 in momentul in care incerc sa ma conectez. Este de la mine sau de la voi ? Totodata, imi da ca serverul este offline. Nu stiu daca are vreo relevanta, dar, de ieri si pana astazi s-a schimbat formatul Launcher-ului. Multumesc Am aceeasi problema, asteptam ajutor technic. Edited March 1, 2023 by Ouch
-Black- Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Acum 8 minute, Ouch a spus: Am aceeasi problema, asteptam ajutor technic. Same here. Mentionez ca am descarcat noul patch + client...
Meduza Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Salut, am avut o problema cu un crash la server-ul de antihack, ar trebui sa functioneze corect acum.