MrPITBULL Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 morf crezi ca in 20 ani nu a invatat lumea sa nu scrie aiureli pe post ? eu unul am invatat caci acolo e cel mai mare rist sa iei ban , dar nu pentru asa ceva , daca avea vreun admin timp si chef sa se uite macar o data pe loguri la TraeMG /gh1ci / MosCraciun / 2peu /Herra /Printu va dadeati seama ca,comportamentul lor este mahala si doar mahala de la inceputul serverului s-au luat de mine prin toate felurile posibile ,si jigniri directe si indirecte, DS ,ba BC , ba pe post de nenumarate randuri si chiar daca l-am postat , l-ai scuzat ca cica este low , wtf is low pt tine sa te ia cineva peste picior ? te-ai alaturat gastii si sa iti fie rusine ca ai protejat astfel de comportament ba mai mult te-ai bagat cu ei in gasca sa imi dai ban 20 zile scrie ca vindeam pe jwls , gold credite conturile ? wtf in regulament scrie ca nu ai voie pe bani daca le vindeam pe gold ?sau jwls ? era voie , iti da voie regulamentul sa le vinzi pe gold coins sau jwls mai citeste-l o data !!! daca le vindeam pe gold ?sau jwls ? era voie , iti da voie regulamentul sa le vinzi pe gold coins sau jwls mai citeste-l o data !!! si de unde si pana unde sa dai ban pe 2 ? nici pe unul nu trebuia
2peu Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Tu meriți delete account, ești și arogant și prostuț, pune mana și mai mancipeazate !
TyreXel Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Suspendul este meritat, ceea ce tu insinuezi pe aici sunt doar povesti.