MrPITBULL Posted February 24 Share Posted February 24 morf crezi ca in 20 ani nu a invatat lumea sa nu scrie aiureli pe post ? eu unul am invatat caci acolo e cel mai mare rist sa iei ban , dar nu pentru asa ceva , daca avea vreun admin timp si chef sa se uite macar o data pe loguri la TraeMG /gh1ci / MosCraciun / 2peu /Herra /Printu va dadeati seama ca,comportamentul lor este mahala si doar mahala de la inceputul serverului s-au luat de mine prin toate felurile posibile ,si jigniri directe si indirecte, DS ,ba BC , ba pe post de nenumarate randuri si chiar daca l-am postat , l-ai scuzat ca cica este low , wtf is low pt tine sa te ia cineva peste picior ? te-ai alaturat gastii si sa iti fie rusine ca ai protejat astfel de comportament ba mai mult te-ai bagat cu ei in gasca sa imi dai ban 20 zile scrie ca vindeam pe jwls , gold credite conturile ? wtf in regulament scrie ca nu ai voie pe bani daca le vindeam pe gold ?sau jwls ? era voie , iti da voie regulamentul sa le vinzi pe gold coins sau jwls mai citeste-l o data !!! daca le vindeam pe gold ?sau jwls ? era voie , iti da voie regulamentul sa le vinzi pe gold coins sau jwls mai citeste-l o data !!! si de unde si pana unde sa dai ban pe 2 ? nici pe unul nu trebuia Link to comment Share on other sites More sharing options...
2peu Posted February 24 Share Posted February 24 Tu meriți delete account, ești și arogant și prostuț, pune mana și mai mancipeazate ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyreXel Posted February 25 Share Posted February 25 Suspendul este meritat, ceea ce tu insinuezi pe aici sunt doar povesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...