TzuKe Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 Va salut cu respect ! Dupa cum spune titlul haideti sa facem ceva in legatura cu doar 5 killuri pana nu mai poti face kill . Parerea mea si cred ca multi dintre voi aveti aceiasi parere , la 5 killuri abea ne incalzim , cand incepe distractia noi tre sa ne oprim ca nu mai putem sa ne omoram jocul asta fara putin scandal nu e mu ...cel putin parerea mea . Sugestia mea este : Player Kill (PK) Nelimitat (nu vrei pk ? du-te arena + ati putea face si alte harti non pk daca este nevoie) Adaugat PKCLEAR command - Si asta as zice sa coste niste zen .. de ex: 100m - 150m ( vrei sa faci pk ? te si costa putin ca sa echilibram totul) Cam asta ar fii sugestia mea , O zii buna !
Meduza Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 Salut, s-a mai dezbatut subiectul respectiv, daca vrei sa faci PVP fara consecinte exista sistemul de duel sau patratul de PVP din Lorencia unde nu ai de a face cu warning sau limita. In rest este cam un subiect inchis, nu vom scoate limita si nici nu vom introduce comanda /pkclear. 1