DreamSlay Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 Buna dimineata, Azi dimineata, cu vreo 5 minute inainte sa postez, am intrat la Blood Castle. Ne-am trezit toata grupa cu multe ore inainte de a incepe munca pentru a prinde spoturi libere. Totul a fost bine si frumos, pana in momentul in care ne-am luat disconnect in minutul 1 al BC-ului. Suntem constienti ca aceste dc se intampla si sunt inevitabile, dar consider ca, cel putin cei care au cont premium in mod special pentru acel extra access +1 DS/BC sa fie despagubiti cu cel putin intrarea, daca nu si cu cheile. Nu este corect fata de noi sa fim dezavantajati fata de restul pentru ca am avut nenorocul de a intra in BC fix cand a picat serverul. Precizez, grupul cu care am intrat este : DramSlay, cip1, BlodyMG, BlodyElf, Wicked. Multumesc pentru intelegere. Astept raspuns de la voi. O zi Buna, Dream Slay.
Pensionaru Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 Buna ziua, Completez si au aici membrii party-ului: LordSpike, Palamida, Caltabos, McMij, Sephen Inteleg ca nu a fost un disconnect voit, dar mi s-ar parea normal ca aceasta "intrare" sa ni se redea. Multumesc!
Solution Meduza Posted February 8, 2023 Solution Posted February 8, 2023 Am dat un -1 pentru entry-uri la toate event-urile de astazi, tuturor jucatorilor. 1 1