Jump to content
SexyBuffer

Limbaj - Cosmin

Recommended Posts

Daca va uitati l-am mai postat o data si cica este low .... ce puii meu e low la asta men ? o data  mi sa adresat cu sa til bagi adanc  ( in prima postare)

si de data asta se vede in poza mai jos , nu este nimic low la asta , este demn de dispret , trebuia sa aiba ban a doua oara !!

https://ibb.co/pZww4QK

De ce sa fie sustinut un astfel de comportament ? sincer ? ori vorbesti frumos si fara feluri magice crezute doar de tine ca iti poti bate joc dar la oha , prin altce cuvinte cu subinteles

Este a doua oara si dupa mine si daca  se face un poll si pentru prima data trebuia sa fie banat .

Ori esti respectuos ori nu esti , nu este frumos sa nu fie sustinut limbajul asta mistocar cu orice cuvinte .

Din partea mea ar trebuii sa fie sustinute doar cuvintele neserios , egoist , putin rau , noob, noobutz ca sa nu iei ban pentru ele, orice altceva ar trebuii banat si atunci cu adevarat va incepe procesul de a fii cuminte si asi revizuii comportamentul si limbajul ...

Mersi de intelegere

Link to comment
Share on other sites

Pai hai sa va povestesc eu cum era povestea, ca totusi forumul asta ar trebui sa aiba si lucruri interesante pe el , mai facem trafic.

 

Totul a pornit de la faptul ca ai incercat sa imi vinzi o invitatie de bc cu 7jwls si eu ti-am transmis frumos, elegant sa o faci sul si sa ti-o introduci in inventory. M-ai postat. no problem.

 

Astazi cauta sa cumpere pend cu edr + ag la pretul de 30+30 si a inceput sa imi tina predici ca domle, stii tu ce inseamna sa aduni 30 jwl - Daaa, DOH, fraieresti 4 jucatori care sunt "disperati" si hop 30 jwl sau ai 3 conturi de farm si seara le ai in inventori.

Apoi m-a luat ca nici nu stiu eu cum arata 30jwls, ca preturile lui nu se negociaza decat ale celor de la care cumpara.

Apoi i-am transmis ca daca vrea sa vada el cum arata 300jwls i le arat daca le dubleaza. Sa le punem Deal la DUEL. Aaaa "pai stai, ca doar mi le arati la trade" ... 

 

Da, nu stiu cine ar trebui sa fie ofensat aici, el ca vrea sa vada 300jwls dar nu vrea sa le dubleze sau toti playeri, care, din lipsa de timp, mats, chaos, ghinion trebuie sa fie jegmaniti de acest personaj.

Ti-am spus, intotdeauna roata se intoarcce, daca faci japca nu te astepta ca alti sa nu iti dea si tie.

Poti sa pui si printurile cu toata conversatia, ar fi interesant sa vada si playerii cu cine au de a face si ce talent de bijnitar de Gara de Nord ( cu tot respectul ptr. RAPID 1923 ) ai si modul impertinent prin care vorbesti.

 

Si pe final, ca daca tot avem aici ditamai drama, epopee in 2 episoade, nici nu o sa ma leg de apelativele adesate, ca nu mai suntem in clasa a9a de liceu si mergem la mamica sa ii ziceam ca nenea ne-a tras de perciuni dupa ce l-am scuipat.

 

Daca e de suspend, il primesc cu bratele deschise, no regrets, no offense. 

 

Pace!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...