Jump to content
poganu

Reevaluare Ban { BigHy }

Recommended Posts

Revin cu aceasta cerere pentru a fi reevaluata sanctiunea acordata mai devereme .

Tin sa mentionez faptul ca la prima abatere cu ghilimelele derigoare sa specificat ca nu pot fi sanctionat pentru acest semn. 

Al 2-lea aspect care pe mine ma intrigat si ma facut sa continui in a folosi acest semn este plangerea adusa lui AbuzFatal in care jigneste si pe un pretex  (ca nu apare in poza deparca cuvintele au fugit odata cu el) este nesanctionat ba mai mult incurajat sa continue cu aceasta atitudine ceea ce a si facut doar ca nu pot justifica asta prin prezenta unei dovezi { nu are legatura ca in prezent s-a lasat de server } .

 Imi sustin in proportie de 90% nevinovatia deoarece nu am folosit nici un limbaj licentios sau defaimator nici unui participant la joc. Aceste semne pe care le-am folosit pot fi interpretate dupa bunu plac a fiacruia ca de exemplu eu pot spune ca le vad ca find un avion.

In prezent am primit sanctiunea de a fi suspendat pe o perioada de 5 zile pentru limbaj si eu nu am jignit prin cuvinte pe nimeni vreodata, ba mai mult pot pune o poza nu stiu cat de relevanta va fi dar se poate vedea ca voodoo mi-a dat pk la WW https://imgur.com/a/p8rgcR6 ceea ce denota ca sunt vanat si intaratat in a ceda sa folosesc un limbaj licentios.

In concluzie, sunt vinovat 10% din aceasta situatie deoarece @Meduza la prima plangere nu a sanctionat situatia cu WARN sau o mustrare verbala pentru a se face inteles ca acest aspect este unul gresit si sanctionabil, consider ca suspendul pe o perioada de 5 zile pentru acest semn este o pedeapsa exagerata in comparatie cu persoanele care folosesc alte cuvinte si nu sunt sanctionate de loc ( referitor la plangerea lui AbuzFatal ).

Daca asta este o greseala merit sa fiu sanctionat pe buna dreptate cu un Warn sau un Suspend de 8-12-24 H dar in nici un caz pentru perioada de 5 zile.

Rog a se face aceasta reevaluare intr-un timp cat mai optim deoarece fiecare ora inseamna LVL si eu find GM unu-i guild activ si implicat activitatea mea conteaza acolo in organizare si lucrurile pe care le facem impreuna .

Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

Abuz fatal nu a fost sancționat prima data ,dealtfel nici tu la prima abatere,dar fii sigur că și în cazul tau la o nou ieșire pe maidan și abuzafatal ar fi fost sancționat ,nu cauta scuze acolo unde și tu recunoști că ai greșit,cine se scuză se acuza 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...