Zollex Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Eu sunt acum aici sa va anunt ca guilda Zzzbumi a revenit si este deschisa pentru recrutari. Incerc sa aduc acelas vibe ca pe 97d. Pentru cei care nu stiu nimic despre guilda Zzzbumi a fost candva o guilda mare in acest joc, era destul de renumita pentru ca membrii ei erau super de treaba si cu simtul umorului. In fine asta a fost in trecut si incercam sa readucem acelas vibe. Sunt un vechi membru al guildului, nu am mai jucat de aproape 13-14 ani (nickname Adytzu_MG sau kiTz) Guld Master este Zollex iar pentru recrutari imi puteti da PM. P.S: as vrea sa revin la aceleasi oboceiuri cum erau candva (intalniri in afara jocului) pentru a sta la caterinca, povesti sau un pahar de vorba si voie buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sly Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Ceva știri despre foștii membri? Baftă cu guildul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...