EminescuX Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 La 02.11.2022 la 1:37, teposu a spus: Salutare, Care se baga ? restu Quote
Nistor Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Perioada de beta si nu merge site-ul de 2 zile. Un raspuns cand va merge? Quote
EminescuX Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Acum 2 ore, Nistor a spus: Perioada de beta si nu merge site-ul de 2 zile. Un raspuns cand va merge? in data de 14 incepe beta:) Quote
Meduza Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 6 hours ago, Nistor said: Perioada de beta si nu merge site-ul de 2 zile. Un raspuns cand va merge? Site-ul functioneaza fara probleme din data de 1 Noiembrie Incearca sa cureti memoria cache la browser iar daca nu reusesti sa te conectezi scrie-ne un mesaj pe live support aici : http://linkmania.support Quote
Carp Angler Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Nici la mine nu merge, initial l-a blocat Bitdefenderul, l-am bagat la exceptii, iar acum apare in stanga ÏT WORKS ! Quote
Meduza Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 7 minutes ago, Carp Angler said: Nici la mine nu merge, initial l-a blocat Bitdefenderul, l-am bagat la exceptii, iar acum apare in stanga ÏT WORKS ! Aparent pentru o parte dintre vizitatori ramane blocat subdomeniul pe o pagina default mai veche, incercam sa reparam, trimite un mesaj pe livesupport aici: http://linkmania.support/ daca vrei sa te ajutam sau, v-a fi remediat curand si ar trebui sa mearga fara probleme Quote
Lazu10 Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 ma bucur ca nu am fost singurul cu probleme de genul speram ca acest proiect sa revitalizeze comunitatea Linkmania spor 1 Quote
Niree. Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 Salut. Din ce inteleg aceasta baza de date va fi beta. Cat anume va tine si cand va fi gata varianta finala? Dupa ce se va termina beta, baza de date va fi resetata? Multumesc! Quote
Meduza Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 4 hours ago, Niree. said: Salut. Din ce inteleg aceasta baza de date va fi beta. Cat anume va tine si cand va fi gata varianta finala? Dupa ce se va termina beta, baza de date va fi resetata? Multumesc! Salut, in principiu, scopul acestei perioade este de a cauta si gasi anumite bug-uri sau crash-uri care pot afecta mai tarziu *grav* stilul de joc. Planul nostru este impartit in 2 etape, ambele relativ scurte (nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva saptamani fiecare) in care jucatorii vor putea parcurge si testa elementele jocului cap coada fara sa pierdem timp. Singurul lucru care se pastreaza din perioada beta este cont-ul si parola cu care te-ai inregistrat si rewardul pentru jucator beta. In rest, caractere iteme etc. vor fi toate resetate. Toate acestea vor fi explicate in detaliu intr-un anunt pe care il vom posta in week-end. Cei care ati avut problema cu subdomeniul https://mu.linkmania.ro va rugam sa incercati acum, ar trebui sa se fi remediat. Daca nu va rog sa ne scrieti un mesaj sa stim ca inca persista problema. Multumim! Quote
LeviS Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 (edited) Acum 15 ore, Meduza a spus: http://45.153.243.36/ <- Incearca sa intrii pe adresa de IP aici, ar trebui sa functioneze normal cat timp nu te folosesti de subdomeniul de la Linkmania. Noi nu avem access la subdomeniu dar am trimis un mesaj catre 41nd, trebuie sa asteptam un pic doar pana se rezolva, nu am stiut ca atatea persoane se lovesc de aceeasi problema. Gata merge si normal. Acum 2 minute, LeviS a spus: Edited November 10, 2022 by LeviS 1 1 Quote
Carp Angler Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Pe adresa de ip merge si la mine, pe clasic mu.linkmania.ro nu. E bine si asa Quote
Schatzi Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 Acum 48 minute, Schatzi a spus: Server off ? Nu merge sa mi fac cont Nu am observat ca scrie ora 20:00 , greseala mea . Am sa incerc sa dau register atunci Quote
Schatzi Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 Acum 19 ore, -GUNIT- a spus: eu vreau spotul din k6 Cam greu pica simbolurile deocamdată Quote