LeviS Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 1. Am incercat cu mai toate variantele se observa in video. 2. Colegul meu juny a luat identic si el dar nu cred ca a facut video. 3. Cred ca nu are rost sa specific faptul ca am consumat peste 50 LUCK, 300 jwl si 40 de anciente sa fac alea 6 pene. ( pentru ca la goblin foarte greu treci de +10/+11). 4. Munca de o saptamana aproape 2 sa se spulbere in 3 minute intrebarea mea este, este servarul pay4win sau nu? Aceasta problema este raportata de saptamanii bune dar nimenui nu ii pasa din cauza asta au si plecat o gramada de pe acest server. Multumesc. https://streamable.com/vjqgkp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Angler Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Nu e bine sa bagi la goblin intre 19:00 si 20:05. Tu esti de vina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea_nr1 Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Ghinion de 6 ori la rand?.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaserz Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Este vina ta,altii cum pot ! Ce raspuns astepti de la unul care nu returneaza sceptrul unui player deoarece nu e vina lui ca a bagat sceptrul,desi din setari nu ar trebui sa se poata face asta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeviS Posted March 30, 2022 Author Share Posted March 30, 2022 Acum 3 ore, chaserz a spus: Este vina ta,altii cum pot ! Ce raspuns astepti de la unul care nu returneaza sceptrul unui player deoarece nu e vina lui ca a bagat sceptrul,desi din setari nu ar trebui sa se poata face asta ? Da, e vina mea ca ma joc aici. Totul e bine ca oferi informatii,dar cand ai o problema iti rezolvi singur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playboy Cigarette Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Daca mai bagai 4 si ieseau toate aveai rata de 40% ...mai incearca :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 La 30.03.2022 la 20:16, chaserz a spus: Este vina ta,altii cum pot ! Ce raspuns astepti de la unul care nu returneaza sceptrul unui player deoarece nu e vina lui ca a bagat sceptrul,desi din setari nu ar trebui sa se poata face asta ? Inca mai amintesti de sceptru ala ....... Nu a pierdut itemul la o combinatie normala . Faptul ca servarul l-a lasat sa combine itemele nu are nici o relevanta . A incercat o combinatie care nu se poate realiza din setari , de ce ? O poti lua ca o lectie data de servar ..... s-au incercat manevre , ai primit manevre ))))) Karma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrDemocracy Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Cand un server care a stat in test a fost testa din toate incheieturile insa nimeni n-a fost capabil sa faca 1 edit calumea atunci da, goblin-ul o sa te lase sa faci si ce nu trebuie . Faza cu sceptrul era foarte usor de evitat daca unul din testeri era la fel de curios ca si mine dar asta nu inseamna neaparat ca e vina mea. Ce-i evident insa e ca atata timp cat storul unde sa incaseaza banutii ptr ice coins nu e afectat , why bother ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaserz Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 La 14.04.2022 la 13:08, Fury a spus: Inca mai amintesti de sceptru ala ....... Nu a pierdut itemul la o combinatie normala . Faptul ca servarul l-a lasat sa combine itemele nu are nici o relevanta . A incercat o combinatie care nu se poate realiza din setari , de ce ? O poti lua ca o lectie data de servar ..... s-au incercat manevre , ai primit manevre ))))) Karma Jesus ! Pai nu toti joaca Mu de o viata mon amie. Multi nu stiu toate combonatiile si ce se mai poate face.Omul a incercat ceva ce nu exista,ceva ce nu ar fi trebuit sa i se permita sa dea click,dar na,tre` sa fim hateri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 ai nevoie de skilul de a citii si de putina engleza sa intelegi ce poti adaunga in masina si ce nu . Cu siguranta inainte sa apese OK descrierea era rosie , dar el tot a apasat OK . si inca o data intreb : De ce ai vrut sa bagi optiune mov pe socket ? ce video / tutorial ai vizionat/citit sa te indrume sa faci asta daca e la inceput ? Sau ..... esti mai smart si vrei putin extra dmg , poate iese )))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SevenUp Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 La 28.03.2022 la 18:02, LeviS a spus: 1. Am incercat cu mai toate variantele se observa in video. 2. Colegul meu juny a luat identic si el dar nu cred ca a facut video. 3. Cred ca nu are rost sa specific faptul ca am consumat peste 50 LUCK, 300 jwl si 40 de anciente sa fac alea 6 pene. ( pentru ca la goblin foarte greu treci de +10/+11). 4. Munca de o saptamana aproape 2 sa se spulbere in 3 minute intrebarea mea este, este servarul pay4win sau nu? Aceasta problema este raportata de saptamanii bune dar nimenui nu ii pasa din cauza asta au si plecat o gramada de pe acest server. Multumesc. https://streamable.com/vjqgkp Am făcut ieri așa x1 pana =fail x2wings lvl 3=Success(Menționez,1 pana o aveam din Cherry,1 pana am făcut-o eu,fiind prima pana făcută de mine,am făcut doar x2 pene de cand joc,a2a fiind cea care nu a ieșit). x1 wings(no luck)+11=succes deci cred ca tine și de noroc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...