MuTechGuy Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Update 1 (27-Feb-2022) Spoiler Castle Siege Event Inscrierile de la castle siege vor incepe Luni, pe data de 28.02.2022 Primul castle siege va fi Duminica, pe data de 6.03.2022 la orele 20:00 Senior Mix - 380 Items F.O (Full Option) Maps: Am adaugat Arena 2 VIP - Mobi pentru cei intre 1 RR - 10 RR Adaugat Arena 2 la Move List (M) Adaugat poarta de teleport in Arena 2 din Arena 1 langa safe town Arena 1 Vip (Poarta mare de sub oras) Numerotat Tarcuri Arena Vip pe jos Adaugat Spoturi Land of Trials Items: Summon Books (Summoner) - pretul de vanzare/reparare corectat Dark Raven & Horse Spirit - pret vanzare la shop corectat Adaugat Ancient Drop in Land of Trials Quest: Questurile de gens au fost dezactivate Scos Quest items drop din Chaos Castle (missconfig) Invasions: Golden Devil - Locatie spawn corectat (acum apare random oriunde in Dungeon nu doar in Dungeon3) Erohim Boss - adaugat in Land of Trials (intre 1 ~ 3 Ancient items drop) ; Spawn la 24h de cand a fost omorit Sloturi Server: Numarul de sloturi marit la 600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuTechGuy Posted March 1, 2022 Author Share Posted March 1, 2022 (edited) Live Updates Spoiler Zen Price Low Refining Stone sell price = 50k High Refininf Stone sell price = 100k Jewels Jewel fo Harmony creation from Gemstone = 50% Character AG Regen redus la 5% Sloturi Server: Numarul de sloturi marit la 800 Map Land of Trials: Jewel of Guardian drop rate marit Anciente drop marit Corectat XP-ul din mobi Drop Moonstone pendant drop marit (Kanturu Relics) Quest Corectat drop Quest 3 items Edited March 9, 2022 by MuTechGuy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuTechGuy Posted March 12, 2022 Author Share Posted March 12, 2022 (edited) Update 2 (12-Mar-2022) Spoiler Maps Am adaugat Gate de move din Arena 2 Vip in Arena 1 Vip Am adaugat un culoar de trecere in Dungeon 1 catre mijlocul hartii Modificat spot cu probleme Losttower 7 Am adaugat Safe Zone Valley of Loren. Pentru Castle Siege va rugam sa va faceti party-urile aici. Am mai adaugat cateva spoturi in hartile mici si medii, exceptie hartile de Gens Am adaugat Spoturile pe Minimap (apasati in joc butonul TAB) NPC NPC pentru Gaion Event si Doppelganger au fost mutati in Market Am adaugat NPC de BC si DS in Elbeland Pet Raven modificat PVP doar pentru Castel Siege (Raven nu mai ataca multi target, ataca doar un singur player indiferent daca foloseste skill Random Attack sau Target Attack) Diferenta intre cele 2 skill este ca random isi alege singur tinta si la target playerul isi alege tinta pe care vrea sa o atace raven-ul. De asemenea, am modificat putin si attack speed (Doar la Castle Siege). Soul Master Am optimizat speed la skill Blast/Cometfall Items Am crescut rezistenta Armelor si Seturilor (Durability - se strica mai greu) Corectat itemele Raven Stick si Divine Archangel Stick (acum pot fi mutate si folosite la Trade) Am modificat pret vanzare Jewel Bundle, Horse & Raven Spirit Events Balgass Event s-a modificat Nu mai este necesara folosirea Altarelor de catre Elfe Acum exista doua invazii separate, cea de Dark Elfi si cea de Balgass Boss Prima oara apare Dark Elf Invasion (15 mobi random in toata harta Crywolf) La o scurta distanta dupa apare Balgass Boss Eventul dureaza maxim 2 ore Drop Dark Elf reward intra direct in inventar Balgass reward intra direct in inventar Improvement Main.dll nu mai este detectat ca fiind virus/malware de catre windows defender/antivirusi S-a rezolvat problema cu inchisul main-ului uneori S-a rezolvat Freeze de la Castle Siege dupa ce iei switch/coroana si te muti in lorencia sau alte mape. S-a rezolvat MoveParty cand intri in Gaion (Nu mai muta party-ul cand intra cineva din acesta in Gaion/Doppelganger). Edited March 12, 2022 by Krak3n 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuTechGuy Posted March 24, 2022 Author Share Posted March 24, 2022 (edited) Update 3 (24-Mar-2022) https://mu.icegc.com/ Pentru a beneficia de update 3, va rugam sa downloadati de mana Patch 3 de pe site de la sectiunea download, si sa ii dati extract in client langa main.exe arhivei. Patch Client Update 3 Edited March 24, 2022 by MuTechGuy Link to comment Share on other sites More sharing options...