Genial Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 (edited) Japonezu aici "ai mei ca brazii"vă așteptăm cu mare drag mai ales fani dinamoviști și bucureșteni în general se știu ei "aia de restul țării e provincie" se știu ei :)) Tsumbyke dacă vezi mesajul și nu te alaturi familie regal și umbli iar în haită cu Ares -2 coaste pe nebunia lui Salam să nici nu mă saluți.In rest have fun lume pupa tata Jean pe maestrul oltean Alberto ăla cântărețul ăla de manele ce nu îmi vine acuma in cap a stai Dani Mocanu?:)) TheMaster-aka tata puiu al acestei guilde îl așteptăm la butoane Tsumbyke-fiul rătăcit restul din noi care nu îmi vin acuma in minte îi rog să mă ierte cu o frunte-n burtă și ceilalți doar niște afk-isti mediocrii cu treburi în viața reală soți voi munca familie copii etc. Ce refuză să crească într-o lume nebună :)) Acest mesaj este un pamflet și trebuie tratat ca si atare Edited February 18, 2022 by Genial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playboy Cigarette Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Nick'ul tau este Genial sau Genital? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genial Posted February 19, 2022 Author Share Posted February 19, 2022 Acum 8 ore, Playboy Cigarette a spus: Nick'ul tau este Genial sau Genital? te las sa te joci cu ele si vezi tu pe urma :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodFader Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Party me qqq!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genial Posted February 20, 2022 Author Share Posted February 20, 2022 Acum 2 ore, GoodFader a spus: Party me qqq!!! unde esti da pm pe Japonezu sau facebook Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 La 18.02.2022 la 16:30, Genial a spus: Japonezu aici "ai mei ca brazii"vă așteptăm cu mare drag mai ales fani dinamoviști și bucureșteni în general se știu ei "aia de restul țării e provincie" se știu ei :)) Tsumbyke dacă vezi mesajul și nu te alaturi familie regal și umbli iar în haită cu Ares -2 coaste pe nebunia lui Salam să nici nu mă saluți.In rest have fun lume pupa tata Jean pe maestrul oltean Alberto ăla cântărețul ăla de manele ce nu îmi vine acuma in cap a stai Dani Mocanu?:)) TheMaster-aka tata puiu al acestei guilde îl așteptăm la butoane Tsumbyke-fiul rătăcit restul din noi care nu îmi vin acuma in minte îi rog să mă ierte cu o frunte-n burtă și ceilalți doar niște afk-isti mediocrii cu treburi în viața reală soți voi munca familie copii etc. Ce refuză să crească într-o lume nebună :)) Acest mesaj este un pamflet și trebuie tratat ca si atare wtf =)))) iar ai prins hrean la oferta ma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genial Posted April 6, 2022 Author Share Posted April 6, 2022 (edited) CUT DORELE ? FADID YOU FWHAT'S TRUE IT? UCA BILLIARDS ESU YOU KNOW JARE YOU NGLADLY LIKE LADID I HEAR MO ENGLISH?-))))) La 24.03.2022 la 18:49, Definitely not tsubyke a spus: wtf =)))) iar ai prins hrean la oferta ma? CE FACI IUBIREA MEA STI CA NU TE LASA JAPO LA GREU ORICE AR FI sa-i zici PANA LA URMA LA Ares vin la Iarna cu Irodul pe la el ca nu-i cuminte cu Ramon tovarasul meu vin :)) sa vada traditii de la Maramures :)) -2coaste :)) Edited April 6, 2022 by Genial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...