No.Mercy93 Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Va salut. nu daca este sau nu posibil dar din ce imi mai aduc eu aminte de acum ceva ani buni aveam un cont pe linkmania cu nick-ul SoniC si as dori sa il recuperez daca se mai poate. Problema este ca nu mai tin minte adresa de e-mail sau orice alt aspect. Va multumesc!!
freezeR Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Am identificat contul, întradevăr este inactiv, însă pentru recuperare, am nevoie de câteva detalii ale contului. Nu îți mai amintești absolut nimic? adresa de mail pe care a fost folosită este de Yahoo, anul în care a fost creat contul? Gândește-te puțin la aceste aspecte te rog.
No.Mercy93 Posted February 4, 2022 Author Posted February 4, 2022 Salut! Contul a fost facut cred ca prin anul 2009-2010 si nu mai retin adresa de email! Dar iti multmesc de promptitudine si poti inchide topicul!
freezeR Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Contul a fost făcut mult mai devreme de an 2009. Cu drag, topic închis.