FaosTT Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Daca nu il deschideti in maxim 2 saptamani degeaba o sa se dea rr db curand pe mupro si aici o sa bata vantu Quote
Playboy Cigarette Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Reklama, bban , suspend....sa i se taie ! 1 Quote
Damian Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 La 06.02.2021 la 14:07, Playboy Cigarette a spus: Reklama, bban , suspend....sa i se taie ! party pls, qqqq Quote
Playboy Cigarette Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Damian intra.in pty si la 5 sec dupa direct afk :)) Quote
Mishigan Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 :)) , oare a reusit @MuTechGuy deschida vre-un proiect ? Quote
MuTechGuy Posted February 15, 2021 Author Posted February 15, 2021 8 minutes ago, Mishigan said: :)) , oare a reusit @MuTechGuy deschida vre-un proiect ? Am avut colaborari in trecut, dar asta ar fi primul facut de mine cap coada la sange. Quote
Mishigan Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 @MuTechGuyeu sunt sigur ca nu o sa il termini nici pe acesta . Quote
Celodrix Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Dacă se deschide 97d cu siguranță voi veni și eu :)) , nu l-am mai jucat de câțiva ani buni, mai țin minte că la un moment dat începusem să traduc tot clientul în română și l-am folosit la un server privat pentru puțin timp, nu te grăbi ca să-l faci ca să meargă ci fă-l să vrea să joace oamenii pe o versiune așa veche. Quote
Nistor Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Parca nare farmec fara un Castle Siege, fara un item ancient.. Fara sa bati tu un kundun sau un balgass. Nu faci decat level farm si bataie pe spot atat. Mai fain era un s3 classic cum a avut linkmania demult.. Quote
MuTechGuy Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 3 hours ago, Nistor said: Parca nare farmec fara un Castle Siege, fara un item ancient.. Fara sa bati tu un kundun sau un balgass. Nu faci decat level farm si bataie pe spot atat. Mai fain era un s3 classic cum a avut linkmania demult.. Este vorba de un 97d custom pe platforma fisierelor de season 6. Avem CAstel Siege, avem anciente (refacute complet), avem bossi de toate felurile. Avem de toate pentru toti ! 1 Quote
Mishigan Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 La 24.02.2021 la 16:33, Celodrix a spus: Dacă se deschide 97d cu siguranță voi veni și eu :)) , nu l-am mai jucat de câțiva ani buni, mai țin minte că la un moment dat începusem să traduc tot clientul în română și l-am folosit la un server privat pentru puțin timp, nu te grăbi ca să-l faci ca să meargă ci fă-l să vrea să joace oamenii pe o versiune așa veche. Nu are rost sa iti faci sperante ... Quote
MuTechGuy Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 19 hours ago, Biga231 said: Ceva up cu deschiderea avem? Inca lucrez ^^ Quote
Mishigan Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Va dati seama cat ii ia lu' @MuTechGuy sa faca un server 97d ... mai mult decat le-a luat la WebZen sa faca jocu . Quote
MuTechGuy Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 2 hours ago, Mishigan said: Va dati seama cat ii ia lu' @MuTechGuy sa faca un server 97d ... mai mult decat le-a luat la WebZen sa faca jocu . Ma da, atitudinea ta pozitiva este extraordinara. Rabdare ca o sa vina, lucrez cand am timp iar serverul este un 97d custom. Quote
Mishigan Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Daca ne uitam in trecut ai cam dezertat de la toate proiectele . Quote
MuTechGuy Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 44 minutes ago, Mishigan said: Daca ne uitam in trecut ai cam dezertat de la toate proiectele . Dezertat? Da ce proiecte am avut de am dezertat. Nu am avut nici un oficial inca. Quote
luthor Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 La 02.03.2021 la 12:42, Mishigan a spus: Nu are rost sa iti faci sperante ... Acum 18 ore, Mishigan a spus: Va dati seama cat ii ia lu' @MuTechGuy sa faca un server 97d ... mai mult decat le-a luat la WebZen sa faca jocu . Acum 7 ore, Mishigan a spus: Daca ne uitam in trecut ai cam dezertat de la toate proiectele . hater detected Quote
Mishigan Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Nu este hate , este doar realitatea. Parca ai incercat si un s6 care l-ai abandonat .@MuTechGuy Quote
Biga231 Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Treaba e ca daca reuseste sa faca un server asemanator cu cel vechi de 97d multa lumea va intra sa joace pe el, ca sincer sa fim comunitatea romana de mu e destul de mare si din perspectiva mea va fi bataie pe el..... Server ul link mania a fost cel mai popular din romania si daca se duce vestea e posibil sa mie macar pe jumate la fel de jucat.... Deci da man dai nos pe treaba cu server ul ca dabea astept sa joc iar pe el... Quote