Jump to content
Seth.

REGULAMENT - Creatii

Recommended Posts

Pentru a crea un nou topic trebuie să respectați următorul model: Portofoliu [numele creatorului].

REGULAMENTUL PROPRIU-ZIS:


1. Cel ce creează acest topic trebuie să iși asume proprietatea lucrărilor, adică acestea să fie realizate de el personal.

Nu aveți voie să postați în portofoliu creații ale altor persoane, chiar și dacă precizați că nu este creația voastră, tot nu este permis.


2. Ripp-ul ( furtul lucrărilor ) se va penaliza cu INTERDICTIE IN SECTIUNEA PHOTOSHOP PE O PERIOADA DETERMINATA DE TIMP.


3. Creatorul topicului nu trebuie să posteze în caz că are lucrări noi posturi pe o perioada mai mică de 5 de ore. În caz că are de adăugat o noua lucrare va folosi butonul EDIT.


4. Membrii ce iși dau cu părerea asupra lucrărilor postate de alții trebuie sa alcătuiască un comentariu cât mai complex. Încălcarea acestei reguli va duce la sancționarea membrului în cauza cu un avertisment verbal la prima abatere până la WARN-UP.

5. Aveți dreptul de a posta în acest subforum doar de 5 ori pe zi. Încălcarea acestei reguli va duce la sancționarea membrului în cauza cu un avertisment verbal la prima abatere până la WARN-UP.


6. Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 14 zile, vor fi închise. În caz că membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii.


7. Acest topic este folositor deoarece în caz că designerii comunității vor observa un membru experimentat în design va avea o șansă la recrutarea in staff-ul nostru.

8. În caz că un membru sau unul dintre designeri vor avea unele întrebari in privința lucrărilor realizate de voi, sunteți obligați să trimiteți un PM care să conțină PSD-ul lucrării dubioase. În caz că nu aveți acel PSD, acea lucrare se va considera furată, prin urmare veți fi sanctionați ca atare.


9. Prezentarea creaților cu conținut provocător/pornografic este strict interzisă.

NOTĂ: Pentru nelămuriri legate de zona Design, membrii pot contacta echipa de Graficieni ai comunității.

Edited by Strom
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...