Jump to content
FashionVictim

Galaxy Z Flip - cel mai nou smartphone pliabil

Recommended Posts


Samsung a prezentat pe 11 februarie, Galaxy Z Flip, cel mai nou smartphone pliabil, cu ecran deschis de 6.7 inci şi conceput din prima sticlă care se pliază.
Pe lângă seria Galaxy S20, Samsung a prezentat în cadrul evenimentului Unpacked 2020 şi Galaxy Z Flip, al doilea telefon pliabil al producătorului coreean.Galaxy Fold este primul device pliabil care a inaugurat era telefoanelor pliabile.  Este primul telefon pliabil care acoperă ecranul de AMOLED de 6.7 inci cu UTG (Ultra Thin Glass), ceea ce ar trebui să facă ecranul mai rezistent la zgârieturile care pot apărea în cazul unui astfel de device.
Pe exterior, există un ecran secundar, de doar 1.1 inci, care va juca un număr limitat de roluri, precum afişarea notificărilor. Sistemul foto este compus din două camere de 12MP, iar bateria are o capacitate de 3.300 mAh. Viteza de încărcare a acesteia este limitată la 15W. Acest device va avea la bază chipset-ul Snapdragon 855+ şi conectivitate 4G. Există o singură variantă, cu 8GB memorie RAM şi 256GB spaţiu de stocare.

 

Despre experienţa pliabilă: –  când Galaxy Z Flip este pliat, poate sta deschis în orice unghi, oferind astfel multiple posibilităţi de a face selfie-uri; poţi să ai chiar şi video call-uri Google Duo – fără să te foloseşti de mâini. - Samsung a lucrat îndeaproape cu Google pentru a crea modul Flex. Când telefonul este deschis, ecranul se împarte automat în două ecrane de 4 inci, astfel încât să poţi vizualiza cu uşurinţă imagini, conţinut sau videoclipuri în partea de sus a ecranului şi să le controlezi în partea de jos a ecranului. Poţi să vizionezi şi să navighezi cu uşurinţă pe YouTube – un clip să ruleze în partea de sus, în timp ce în partea de jos poţi căuta altele, poţi să citeşti descrierea clipului sau să scrii comentarii.


Poţi să faci multitasking cu ajutorul funcţiei Multi-Active Window – trebuie doar să stabileşti ce aplicaţii vreţi să folosiţi. Poţi să citeşti un articol despre ultimele trenduri din fashion pe partea din sus a telefonului şi să faci shopping online în partea de jos a telefonului. Galaxy Z Flip va fi disponibil în variantele negru, mov şi auriu începând cu 14 februarie şi va costa 1.500 de euro.

Sursa :)

                                                                                                                                           646x404.jpg
 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...