Jump to content
Guest

10.000 de oameni au venit să îl vadă pe Ștefan Radu / Lazio

Recommended Posts

                                                                 lazio

 

10.000 de suporteri au venit la Formello, baza care a fost luată astfel cu asalt. Lazialii visează din nou la titlu, iar Ștefan Radu a recunoscut că nu a mai trăit de mult timp o asemenea emoție.

”Entuziasmul din jurul echipei este unul incredibil. Mi s-a făcut pielea de găină când am ieșit pe teren. Sperăm să le oferim mai multe succese fanilor, care merită asta.

Este mult entuziasm, dar devine dificil pentru că acum toată lumea vrea să bată o echipă mare precum Lazio. Avem calitatea necesară să facem un salt decisiv”, a spus Radu Ștefan, citat de site-ul oficial al clubului.

 

Ștefan Radu, inclus în echipa deceniului la Lazio

Ștefan Radu (33 de ani) a cucerit al șaptelea trofeu în tricoul celor de la Lazio, Supercupa Italiei. Performanțele fundașului român în tricoul formației din Roma nu au trecut neobservate de fanii lui Lazio.

Clubul i-a lăsat pe fani să aleagă cea mai bună echipă a lui Lazio din acest deceniu, iar Ștefan Radu se află în primul ”11”. Pe lângă Radu, în echipa deceniului se mai găsesc încă cinci fotbaliști care îmbracă tricoul lui Lazio și în prezent: Francesco Acerbi, Lucas Leiva, Sergej Milinkovic-Savic, Ciro Immobile și Luis Alberto.

 

 

 

 

click aici pentru sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...