IoNutzZ.cTa Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 SALUT MODERATOR DE CE NU MAI POT VEDEA CHATUL FUNMANIA DIN ANII 2008 !?!? Unde pot gasi arhiva ? sau arhiva cs ? MULTUMESC OARE AM SI EU CHESTIE D`AIA CU LINKMANEACCC?! o sa vad acum dupa ce postez pup MOD CUM FAC SA RECUPEREZ UN CONT MAI VECHI!?! nu primesc mailu de resetare pe cealalta adresa de email . WHY !? ?!!?!?!?!??!?! Link to comment
IoNutzZ.cTa Posted October 17, 2019 Author Share Posted October 17, 2019 ba si cum imi schimb si eu avataru ca dracu nu stiu nimic pe forumu asta cum e asa. mersi Link to comment
Notorius Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 (edited) La 18.10.2019 la 0:08, IoNutzZ.cTa a spus: ba si cum imi schimb si eu avataru ca dracu nu stiu nimic pe forumu asta cum e asa. mersi Salut @IoNutzZ.cTa, dai pe profilul tau > poza de profil > upload photo. La 17.10.2019 la 23:41, IoNutzZ.cTa a spus: SALUT MODERATOR DE CE NU MAI POT VEDEA CHATUL FUNMANIA DIN ANII 2008 !?!? Unde pot gasi arhiva ? sau arhiva cs ? MULTUMESC OARE AM SI EU CHESTIE D`AIA CU LINKMANEACCC?! o sa vad acum dupa ce postez pup MOD CUM FAC SA RECUPEREZ UN CONT MAI VECHI!?! nu primesc mailu de resetare pe cealalta adresa de email . WHY !? ?!!?!?!?!??!?! Chatul FunMania din anul 2008 si CS-ul au fost mutate in arhiva unde au acces doar moderatorii+. Pentru a obtine gradul de linkmaniac trebuie sa iti fie trecut contul de pe inactiv.(Posteaza AICI ) @Lancelot/@adrian il puteti ajuta pe @IoNutzZ.cTa sa isi recupereze contul? sper ca te-am ajutat! cu stima @4ndr3i ! Edited October 20, 2019 by 4ndr3i Link to comment