.Clark Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Nu am mai lucrat de foarte mult timp in PhotoShop,ma gandeam zilele astea sa incep sa mai fac una alta, asa ca astept orice sfat/critici constructive. Daca aveti ceva resurse cum ar fi stockuri, texturi, c4d, rendere faine pe care poti lucra, as fi recunoscator. O sa mai postez pe parcurs Quote
AlcooL. Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Acum 9 ore, bogdaneL^^ a spus: Mai ii cineva pe aici ? Da! Daca faci ceva cu Cara Delevigne si/sau Dua Lipa ... big up! Quote
AlcooL. Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Acum 20 minute, bogdaneL^^ a spus: Nu inteleg Mi-ar face placere sa vad cum te descurci lucrand la o poza cu Cara Delevigne sau Dua Lipa, alege tu daca doresti sa lucrezi la asa ceva. Quote
.Clark Posted September 6, 2019 Author Posted September 6, 2019 Acum 7 minute, AlcooL. a spus: Mi-ar face placere sa vad cum te descurci lucrand la o poza cu Cara Delevigne sau Dua Lipa, alege tu daca doresti sa lucrezi la asa ceva. Am inteles, poate pe viitor Quote
.Clark Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 La 19.04.2020 la 21:34, FabiaNAdv a spus: Sunt dragute! Un moderator sa ia masuri, chiar nu aveam nevoie de acest “sfat” ? Quote
Kitte Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Citat regulament Citat Membrii ce iși dau cu părerea asupra lucrărilor postate de alții trebuie sa alcătuiască un comentariu cât mai complex. Încălcarea acestei reguli va duce la sancționarea membrului în cauza cu un avertisment verbal la prima abatere până la WARN-UP. Cine mai posteaza doar ca sa isi creasca numarul de postari gen "bravo" vor primi warn. Pentru bravo aveti optiunea de a da reactie la post. Folositi-o cu incredere. Multumesc Quote
.Clark Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Acum 47 minute, Kitte a spus: Citat regulament Cine mai posteaza doar ca sa isi creasca numarul de postari gen "bravo" vor primi warn. Pentru bravo aveti optiunea de a da reactie la post. Folositi-o cu incredere. Multumesc Eu zic ca ar trebui direct Warn, deoarece nu a comentat numai la un topic sa zici ca nu a stiut sau ceva, le-a luat pe fiecare in rand din sectiune pentru +1 1 Quote