Jump to content
Alyx

Chernobyl (TV Mini-Series 2019)

Recommended Posts

Posted

chernobylpresspack6.thumb.jpg.676cb504a7942085c66865142a024505.jpg

Descriere: 

Spoiler

În aprilie 1986, o explozie la centrala nucleară de la Cernobîl din URSS devine una dintre cele mai grave catastrofe provocate de om.

Nota IMDb: 9,7/10
Gen Serial: Dramă, Istoric
Durata episod: 1h~
Sezoane: 1
Regizor: Johan Renck
Actori: Jared Harris, Stellan Skarsgård, Jessie Buckley
Trailer: 

Chernobyl (Cernobîl) este un mini serial căruia i-am văzut trailerul acum două luni, insă am cam uitat de el deoarece Youtube a încetat să îmi mai pună reclame cu acesta, până recent când am aflat din nou de el.
Pot spune că HBO a reușit să creeze încă un show absolut genial, și spun asta deoarece atmosfera terifiantă a acestuia a reușit să mă înspăimânte mai mult decât 90% dintre filmele horror. (Și nu, nu mă refer la filmele care conțin doar jumpscares, aia e cea mai ieftină chestie pe care un film horror o poate conține)
Nu am ce să spun mai mult despre Chernobyl decât mergi si vezi cu ochii tăi care este prețul minciunilor.

IMDb

• Like 1
Posted

Filmul este unu foarte bun, si te pune putin pe ganduri. Totodata mai este prezenta si o doza decenta de anti-comunism (nu sunt vre-un fan al acestei ideologii) dar necesara pentru a prezenta disfunctiile sistemului politic din acea vreme. 

Miniseria o poti vedea din doua perspective: cea a tragediei, dar si a politicii din acea perioada.

Vizionare placuta.