Alyx Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Descriere: Spoiler În aprilie 1986, o explozie la centrala nucleară de la Cernobîl din URSS devine una dintre cele mai grave catastrofe provocate de om. Nota IMDb: 9,7/10 Gen Serial: Dramă, Istoric Durata episod: 1h~ Sezoane: 1 Regizor: Johan Renck Actori: Jared Harris, Stellan Skarsgård, Jessie Buckley Trailer: Chernobyl (Cernobîl) este un mini serial căruia i-am văzut trailerul acum două luni, insă am cam uitat de el deoarece Youtube a încetat să îmi mai pună reclame cu acesta, până recent când am aflat din nou de el. Pot spune că HBO a reușit să creeze încă un show absolut genial, și spun asta deoarece atmosfera terifiantă a acestuia a reușit să mă înspăimânte mai mult decât 90% dintre filmele horror. (Și nu, nu mă refer la filmele care conțin doar jumpscares, aia e cea mai ieftină chestie pe care un film horror o poate conține) Nu am ce să spun mai mult despre Chernobyl decât mergi si vezi cu ochii tăi care este prețul minciunilor. IMDb 1 Quote
Aggressive_Reaction Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Filmul este unu foarte bun, si te pune putin pe ganduri. Totodata mai este prezenta si o doza decenta de anti-comunism (nu sunt vre-un fan al acestei ideologii) dar necesara pentru a prezenta disfunctiile sistemului politic din acea vreme. Miniseria o poti vedea din doua perspective: cea a tragediei, dar si a politicii din acea perioada. Vizionare placuta. Quote