Guest Potco Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Salut, As vrea sa imi recuperez si eu contul, mi-am uitat parola si acces la mailul care am facut contul nu mai am, e vreo modalitate sa recuperez contul? Multumesc anticipat
adrian Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Salut, am sa te rog sa imi prezinti in privat niste dovezi care sa ateste ca tu esti proprietarul acelui cont. ( Trebuie sa iti faci un cont nou sa putem lamuri problema )
Potco Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Acum 17 minute, adrian a spus: Salut, am sa te rog sa imi prezinti in privat niste dovezi care sa ateste ca tu esti proprietarul acelui cont. ( Trebuie sa iti faci un cont nou sa putem lamuri problema ) Salut Adrian, Intre timp, (chiar in acea seara) am rezolvat, iti multumesc frumos pentru promptitudine. Daca se poate sa imi schimbi mailul ti-as fi foarte recunoscator.
adrian Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 23 hours ago, Potco said: Salut Adrian, Intre timp, (chiar in acea seara) am rezolvat, iti multumesc frumos pentru promptitudine. Daca se poate sa imi schimbi mailul ti-as fi foarte recunoscator. Ma bucur ca ai putut rezolva. Te pot ajuta cu schimbarea adresei de e-mail, vorbim in privat 1