andiX Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Acum 37 minute, Aggresive_Reaction a spus: Intrebare de baraj: ce s-a rezolvat pana acum din urma discutiei? Ma refer la idei ce urmeaza sa fie puse in aplicare. Ipoteza ta e buna, insa ne duci in ceata cu comenturi... Serios acuma... daca stau si analizez putin iti demonstrez ca te contrazici singur. Ti se pare ca sunt ceva mai mult decat un simplu utilizator? Idei ce urmeaza sa fie puse in aplicare nu am cum sa le zic singur, nu iau eu decizii ci doar mi-am spus parerea si dat cateva idei. Nu stiu daca totul e o pierdere de timp sau nu, nu am de unde sa stiu daca o sa se intample ceva sau nu. Cum am zis si mai sus, o discutie direct verbala printr-o anumita cale, teamspeak,discord,skype(sunt atatea metode) eu zic ca merita sa ne strangem cat mai multi, fiecare isi spunea opinia, propunea ceva si imediat dupa se punea in practica. Asa ne lungim de ceva zile cu un topic si uite ca nu stim nimic. Mai mult nu pot face... Quote
andiX Posted April 8, 2019 Author Posted April 8, 2019 Observ ca nu exista suficient interes, spor cu comunitatea oameni buni. Quote
Dumnezeu Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Acum 2 ore, andiX a spus: Observ ca nu exista suficient interes, spor cu comunitatea oameni buni. Interes ar fi dar nu pe vorbe in vant,daca vi cu ceva concret cred ca o sa fi bagat in seama mai mult. Quote
weekstonz Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Doar muul ar atrage cateva sute de jucatori in cateva luni,insa de ceva timp toti care sau plimbat la mu au fost esecuri totale,si cel actual din punct de vedere technic foarte slab,aceste esecuri au adus grave daune mului de pe linkmania. Quote
weekstonz Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Orice persoana vrea sa o faca alaturi de noi este sincer extrem de apreciata. Quote