Jump to content
Alyx

The Mule (2018)

Recommended Posts

The_Mule_film_2018.jpg.9f233cb2dec375530488ee454de5062f.jpg

Descriere: 

Spoiler

Earl Stone este un veteran de 80 de ani ajuns în pragul falimentului, pe punctul de a-şi închide afacerea, în momentul în care i se oferă oportunitatea de a câştiga bani doar pentru a conduce dintr-o locaţie în alta. Fără să realizeze în ce se bagă, Earl descoperă prea târziu că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri.

Nota IMDb: 7.1/10
Gen: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 1h 56min
Actori: Clint Eastwood, Patrick L. Reyes, Cesar De León
Regizor: Clint Eastwood
Trailer: 

Sincer, când am început filmul am avut așteptări mici de la acesta, având în vedere că nici trailer-ul nu prea m-a captivat, însă cum filmul este regizat de către Clint Eastwood și tot acesta în rol principal pur și simplu nu puteam să nu îl vizionez.
Filmul nu este unul rău deoarece depinde de gustul celui care vizionează, iar mie personal mi-a plăcut. Este în esență o parabolă a unei vieți care nu a fost bine trăită și a posibilității de răscumpărare. The Mule este destul de încet având în vedere că este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani și situația în care acesta se află, deci daca te aștepți să îl vezi pe Rambo cu două mitraliere cum împușcă o întreagă armată de vietnamezi, acest film cel mai probabil nu este ceea ce cauți.
Recomand tuturor să-i ofere o șansă filmului, cum am mai zis, aici este vorba de gustul fiecărei persoane deoarece este vorba de puțină acțiune, și chiar dacă nu se compară cu alte filme precum Dirty Harry, trilogia omului fara nume, Unforgiven sau Gran Torino, acesta se descurcă foarte bine la capitolul dramă & thriller.

IMDb

Link to comment
Share on other sites

Acum 12 minute, Carp Angler a spus:

Foarte dezamagit ca nu este pe netflix 😞

Parerea mea este ca Netflix nu prea își merită banii. Multe din filmele lor originale sunt destul de rele / mediocre, plus ca nu găsești tot ce cauți, ceea ce e dezamăgitor având in vedere ca trebuie sa plătești lunar dupa perioada de testare (dacă dorești sa continui). 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...