Jump to content
Guest

Şantierul Naval Constanţa renunţă la procesul pentru anularea licitatiei

Recommended Posts

                                                                                                                                                                            Imaginea articolului Åantierul Naval ConstanÅ£a renunÅ£Ä la procesul prin care cerea anularea licitaÅ£iei pentru corvete

Santierul Naval Constanta a depus o cerere la Curtea de Apel Constanta prin care renunta la procesul in contencios administrativ din cauza reprezentantilor MAPN care au invocat actiunea in instanta drept cauza principala pentru care procedura a fost suspendata.

"Daca toata lumea spune ca din cauza procesului nu se realizeaza achizitia, s-a decis sa renuntam la procesul cu Ministerul Apararii, astfel, la termenul din 20 Februarie, instanta va constata ca ne-am retras actiunea", au precizat reprezentantii santierului.
In actul de renuntare a instantei se face referire la comunicatul de presa din 11 Ianuarie 2019 in care Andrei Ignat, secretarul de stat pentru Armamente, responsabilul cu derularea procedurii de achizitionare a programului de inzestrare cu "Corveta multifunctionala", a anuntat ca procedura de achizitie se suspenda, unul dintre motive fiind chiar procesul de la Curtea de Apel.

Dosarul a fost inregistrat pe data de 18 Octombrie 2018, prin aceasta actiune, Santierul Naval Constanta SA a solicitat anularea H.G. nr 48/2018 act normativ care fundamenteaza derularea procedurii de achizitie a Programului de inzestrare esential "Corveta multifunctionala".                                                                                                                                                                                                         click aici pentru sursa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...