Alyx Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 (edited) Descriere: Spoiler James are 17 ani și este destul de sigur că este un psihopat. Alyssa, de asemenea, 17 ani, este o fată nouă la școală. Cei doi fac o legătură iar Alyssa îl convinge pe James să se îmbarce într-o călătorie în căutarea adevăratului ei tată. Nota IMDb: 8.2/10 Gen Serial: Comedie, Dramă Durata episod: 25 minute/episod Sezoane: 2 (în desfășurare) Regizor: Jonathan Entwistle, Lucy Tcherniak Actori: Jessica Barden, Alex Lawther, Steve Oram Trailer: Am mai pățit câteodată să vizionez un serial, să nu fie chiar pe gustul meu, dar să îl continui totuși pentru că am ajuns la jumătatea acestuia cu gândul că o să îmi schimb părerea, însă aici este cu totul diferit. The End of the F**king World este un serial scurt, însă care reușește să atragă audiența prin drama și umorul său negru. Jessica Barden și Alex Lawther și-au jucat foarte bine rolurile, nici nu cred că aveau ce să facă mai mult la categoria "acting". Nu prea am multe de spus în afară de "i f**king love it", am terminat primul sezon intr-o singură "ședere" deoarece este atât de captivant, iar cum sezonul 2 este confirmat, tot ce pot face este să aștept și să sper că o să fie măcar la fel de bun ca și primul. IMDb Edited January 13, 2019 by Alexx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...