Alyx Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 (edited) Descriere: Spoiler Seria antologică sezonieră în care investigațiile poliției descoperă secretele personale și profesionale ale celor implicați, atât în cadrul, cât și în afara legii. Nota IMDb: 9.0/10 Gen Serial: Crimă, Dramă, Mister Durata episod: 60min Sezoane: 3 (în desfășurare) Regizor: Cary Joji Fukunaga Actori: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan Trailer: Primul sezon din True Detective a fost unul absolut genial, insă nu pot spune același lucru despre ce de-al doilea oricât aș dori deoarece e oribil. Sezoanele nu au legătură între ele iar sezonul 3 urmează să își facă apariția, deci o să îmi spun părerea despre primul sezon. Este evident că Matthew McConaughey și Woody Harrelson și-au jucat rolurile extrem de bine, motiv pentru care acest sezon este atât de reușit, însă nu am putut să uit de Michelle Monaghan, care nu s-a lăsat mai prejos. Sezonul este foarte întunecat, sinistru și plin de mister încât nu poți să te oprești din vizionat până nu afli mai mult. Recomand sezonul 1 din True Detective fără ezitare. IMDb Edited December 28, 2018 by Alexx Quote
Alyx Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 (edited) True Detective Season 3 Descriere: Spoiler Detectivii din statul Arkansas Wayne Hays și Roland West încearcă să rezolve misterul unei crime perturbatoare care a avut loc cu ani în urmă în Ozarks, unde 2 copii, Will și Julie Purcell au dispărut. Gen Serial: Crimă, Dramă, Mister Durata episod: 1h~ Sezoane: 3 Regizor: Jeremy Saulnier, Daniel Sackheim Actori: Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Stephen Dorff, Scoot McNairy, Ray Fisher Trailer: Toți știm cât de genial și slăvit este / a fost primul sezon din True Detective, serialul pe care dacă începi să îl urmărești, nu o să te mai oprești până la final. Însă tocmai ce am terminat de vizionat sezonul 3, și pot spune că nu a fost o pierdere de timp, chiar din contra. Scurt zis, sezonul 3 a fost mult peste așteptările mele, de la performanțele actoriilor până la coloana sonoră. Pot spune că Mahershala Ali s-a întrecut pe sine în rolul lui Wayne Hays, insă nu am cum să îl uit pe Stephen Dorff care a jucat în Felon, și Public Enemies daca nu ma înșel. Povestea este spusă extrem de bine și sunt suficiente "twist-uri" care să te țină cu sufletul la gură, poți obseva cum comportamentul lui Wayne se schimbă vizibil față de detectivul tânăr care era odată. Sezonul 3 din True Detective este în opinia mea super reușit, bravo HBO, însă acesta își pierde puțin din intrigă de la episodul 5, motiv pentru care nu a reușit să întreacă primul sezon. IMDb Edited March 2, 2019 by Alexx Quote