Jump to content
Alyx

Cum universul & Thanos s-au schimbat în Avengers: Endgame

Recommended Posts

3473022-avengersendgame_gs.thumb.jpg.c71c1c1572669613d3473ba02187ac7d.jpg

Genocidul care a încheiat Avengers: Infinity War nu a fost doar un cliffhanger pentru cei mai puternici eroi ai pământului pentru a le rezolva în Avengers: Endgame, ci un eveniment care i-a afectat pe toți din acest univers cinematografic, chiar dacă știau cine este Thanos sau nu.
Decizia lui Thanos de a eradica jumătate din toată viața din univers a fost presupusă a fi în beneficiul supraviețuitorilor norocoși, prin faptul că a redus numărul de persoane care concurează pentru o sursă finită de resurse. Dar, în timp ce etica acestei soluții este îndoielnică în cel mai bun caz, Anthony Russo a sugerat că cel puțin ceva bun poate să rezulte din acțiunile lui Thanos:

"Acestea sunt personaje și o poveste care merge mai departe de unde a avut loc Infinity War. Întregul univers a cunoscut aceeași soartă și a fost reunit de această experiență.''

În ceea ce-l privește pe Thanos, Joe Russo a reafirmat că acesta a făcut tot ce a vrut să facă și acum nu are planuri decât să se retragă și să se bucure de liniște.

"A terminat cu succes ceea ce și-a propus. S-a terminat. E retras."

Bineînțeles, având în vedere că tot universul îl detestă pe Thanos acum, iar cum răzbunătorii caută o metodă pentru a rezolva problema, ne putem aștepta că acesta nu va putea să se bucure de retragerea sa liniștită pentru mult timp.
Care exact este rolul lui Thanos în Avengers: Endgame va rămâne un punct de speculație și dezbatere, dar vom afla când filmul va ajunge în cinematografe pe 3 mai 2019 (România).

Sursa

 

Edited by Alexx
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...