Jump to content
Dima Dan

Pubg Mobile Romania

Recommended Posts

Salutare,

Mă numesc Grămadă (Doggy) Cristian şi sunt reprezentant al comunității PUBG Mobile din România, comunitate recunoscută oficial de creatorii jocului.

Întrucât căutarea unei comunități româneşti stabilă a acestui gigant concept de royal battle, venit de curând şi pe platforma de mobile, nu a avut un rezultat destul de satisfăcător, am unit o echipă de 12 prieteni şi am pornit de la nivelul mării. Aşa a luat amploare proiectul al cărui staff îl conduc. Suntem o comunitate în dezvoltare, la ora actuală numărând aproximativ 2.700 de jucători din toate colțurile tării, ba chiar şi români plecați peste hotare.

Printre obiective se numără:

A) Creare de competiții între jucători, între echipe, turnee, campionate etc;

B) Ajutarea jucătorului să găsească clanul potrivit;

C) Ajutarea novicelui şi îndrumarea lui spre o strategie de joc eficientă pentru apogeu;

Moderatorii noştri lucrează voluntar la crearea, implementarea, organizarea şi chiar monitorizarea de turnee, pentru a vă oferii un joc plăcut şi corect. Streamerii au grijă ca fiecare competitie să fie transmisă live pe platformele de streaming, iar comentatorii vor umple timpul în care jucatorii îşi culeg din case armele, toți dând posibilitatea celor ce nu participă să îşi susțină echipa preferată. Premiile sunt substanțiale, venite în ajutorul câştigătorului.

Activitatea noastră se desfăşoară pe serverele Discord ( link: http://discordapp.com/invite/DYyEvv ), clasamentele sunt afişate pe site-ul nostru ( link: http://pubgmobile.ro ), iar streaming-ul se desfaşoară pe canalele personale ale streamerilor:

1) Conacu Gaming : profile link – https://www.youtube.com/user/kidz0nus1

2) Găbulea : profile link –

https://www.youtube.com/channel/UCaTH8WT8G8sXufT6gJkXcCA

3) Pepsy TV : profile link –

https://www.youtube.com/channel/UCebEfx6UPNrpexFDd3aUunw

4) Mihnea : profile link – https://www.youtube.com/channel/UCatGdM12-ej3PGG_Ko9o3nw

5) Uții : profile link – https://www.youtube.com/channel/UCUgJ6PG2a7J91IR9RbZ_Qaw

6) Ionuț Gaming : profile link –

https://www.youtube.com/channel/UCtL5ohHsuwtXZJLroahxKCA

Descriere a jocului:

Jocul PUBG Mobile copiază 100% conceptul celui de pe Steam (PLAYER UNKNOWN BATTLEGROUND) şi 68,42% din grafica acestuia, creând aceeaşi experiență chiar şi pe device-uri portabile. Este un concept de Royal Battle, un shooter, un survival, un joc de strategie, un joc care îți stârneşte interesul chiar din primele contacte. Pe una din cele 3 hărți disponibile la ora actuală, povestea ta începe într-un avion alături de alți 99 de jucători, urmând să te paraşutezi şi să te indrepți spre oraşul ales de tine în vederea înarmării. Hărțile conțin oraşe mari cu clădiri şi case generoase in loot, oraşe mai mici cu doar câteva case, porturi cu rânduri de containere, peşteri, instituții, colonii părăsite cu doar câteva colibe. Deplasarea de la un oraş la altu se poate face pe jos, cutreierând munți, dealuri, câmpuri deschise, lanuri de fân, mlaştini, sau prin intermediul vehiculelor (câteva tipuri de maşini, printre care şi Dacia 1300, motociclete, bărci, skijet-uri). Întrucât pe parcursul timpului, numărul de jucători se împuținează, zona se restricționează la un interval de timp printr-un gaz care te ucide treptat, împingându-te să te îndrepți spre o zona unde vei fi în siguranță, dar unde te pot aştepta inamici. Odată restricționarea zonei, un avion vine în ajutorul participanților, aruncând o cutie cu un blindaj corporal şi o armă neîntâlnită în timpul looting-ului. Viața caracterului se poate regenera imediat prin folosirea unei truse de prim-ajutor, sau treptat prin folosirea unor pastile sau a energizantului. Obiectivul principal este să rămâi ultimul în viață prin orice mijloc şi câştigarea râvnitului chicken dinner.

Aşa-i că ți-am captat deja atenția? Nu mai sta pe gânduri, deschide unul din magazinele telefonului, descarcă gratuit acest joc şi alătură-te comunității printr-un click pe butonul “Apasă aici pentru Discord” din site-ul www.pubgmobile.ro şi demonstrează tuturor de ce eşti în stare.

Cu respect,

PUBG Mobile România

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...