Jump to content
Guest

Suspect principal in cazul injunghierii celor 2 baschetbalisti americani

Recommended Posts

                      Husein Daniel Gabriel, principalul suspect în conflictul în urma cărora Darrel Bowie și Joseph McClain, legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au suferit răni severe, e un interlop de temut din Brăila.

 

                                  dasaev

Ieșit din penitenciar ultima oară în 2014, cel poreclit Dasaev a terorizat pur și simplu Brăila în urmă cu 20 de ani, înainte să plece în Spania, unde de asemenea a avut probleme cu legea.

Husein și-a făcut încă din adolescență un renume de interlop fără scrupule. În 1997, deși Dasaev avea doar 21 de ani, l-a "măcelărit" în propria locuinţă pe Costel Marin, din cartierul Vidin. Cu feţele acoperite de cagule şi înarmaţi cu săbii şi topoare, membrii "comandoului" condus de Dasaev au acţionat rapid, fără a lăsa urme.

Nu a fost însă nici pe departe prima faptă cu iz penal a lui Dasaev. Pe 18 mai 1994, el, abia trecut de vârsta majoratului, l-a bătut măr pe Viorel Ciobotaru, zis "Grecu". Victima a avut nevoie de nu mai puţin de 100 de zile de spitalizare. Această faptă a intrat în atenţia procurorilor brăileni abia la 5 ani distanță şi doar după ce Dasaev ajunsese deja la puşcărie pentru un alt eveniment ce avea să aducă şi furia oamenilor legii: tâlhărie şi ultraj.

De menționat că Dasaev s-a predat în această dimineață, susținând că nu a avut nimic de-a face cu incidentul în care cei doi jucători de baschet au fost bătuți. Polițiștii au suficente date pentru a stabili adevărul, clubul în care s-au petrecut incidentele fiind dotat cu camere de supravegheat.

„Eram acolo și ne distram, apoi au bărbații au venit și ne-au atacat din senin. Nu a fost niciun incident, nicio ceartă, nu am jignit pe nimeni. Nu am avut niciun control, a fost un act de violență întâmplător. Mă simt mult mai bine acum, operația a decurs bine, aveam probleme cu respirația, dar acum sunt mai bine”, a declarat Joseph McClain




Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din centrul Brăilei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se află în stare gravă şi Joseph McClain, de 25 de ani.

 „Eram acolo și ne distram, apoi au bărbații au venit și ne-au atacat din senin. Nu a fost niciun incident, nicio ceartă, nu am jignit pe nimeni. Nu am avut niciun control, a fost un act de violență întâmplător. Mă simt mult mai bine acum, operația a decurs bine, aveam probleme cu respirația, dar acum sunt mai bine”, a declarat Joseph McClain, unul dintre victime.         





 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...