Alyx Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 (edited) Descriere: Spoiler Bazat pe o poveste adevărată, filmul descrie relația de prietenie care se leagă între cel care avea să devină regele George al VI-lea și Lionel Longue, un logoped mai puțin obișnuit. Nota IMDb: 8.0/10 Gen: Biografie, Dramă, Istorie Durata: 1h 58min Actori: Colin Firth, Geoffrey Rush, Helena Bonham Carter Regizor: Tom Hooper Trailer: The King's Speech este un film mai mult decât extraordinar, tocmai de aceea am încercat să ofer foarte puțin ca și descriere, este un film care trebuie sa îl vezi cu ochii tăi fără nici un fel de spoiler. Am fost foarte impresionat de performanța oferită de Colin Firth, iar dacă ar trebui să îi acord o notă, 10 ar fi puțin. Sunt sigur că foarte multe persoane au văzut acest film și sunt de acord cu mine, The King's Speech este un "must watch" pentru orice iubitor de filme. Îl recomand cu drag tuturor. IMDb Calificat pentru Medalie Redactor amator (21.09.2018) Edited September 21, 2018 by Kitte 1 1 Quote
Kitte Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Un film exceptional. Colin joaca excelent (nesurprinzator, l-am vazut in multe filme si stim ce talent are). Multumesc ca mi-ai adus aminte de el, o sa il revad cu familia curand. 1 Quote