Jump to content
Sly

HHunterZ - Semper Invictus

Recommended Posts

Posted

faza ca somnul ala e un peste nasol de tot. nici cainii nu-l mananca ! ce este peste 2 kg la somn e grasime de pus pe inima

app. salutare frațică!

Posted
Acum 16 ore, uLise a spus:

faza ca somnul ala e un peste nasol de tot. nici cainii nu-l mananca ! ce este peste 2 kg la somn e grasime de pus pe inima

app. salutare frațică!

Ala din poza a avut 65 KG, l-am transat pe spate si i-am luat doar muschiul, (o bunatate), restul l-am dat pe apa sa-l manance stiuca/sobolanii etc.

• Upvote 1
Posted (edited)
3 hours ago, uLise said:

asa ca  fara pronume la adresa lor, ca se simt ofensati

Eu ma identific drept

200.webp?cid=790b76115cab95ad2e5539786fa

also, eu si Arky mai devreme

200w.webp?cid=790b76115cab96654e61646c6f

Edited by ratseloP
  • Haha 2
Posted
La 26.03.2019 la 13:47, Sly a spus:

Întreabă-mă să-ți spun cât de tare-mi pasă de Linkmania. O să ne vedem când în loc de pin o să stea un cui de 15, deși, sincer să fiu, chiar mă bucur că HH-ul nu mai are pin.

Știrbirea autorității a fost știrbită de către însuși neștirbirea neautorității în neautoritate autorității. De pildă: îi dai unui prost o jucărie, însă prostul nu face nimic creativ pe resuscitatul ăsta de forum (adică e și el un spunător-ocupator, nimic mai mult), în schimb are capacitatea intelectuală să-și grohăie frustrările de abuzat psihic pe pin-ul guildei HH. Am văzut că unii fac și pe eroii (uuuu, ce exaltare), însă e aceiași tipologie a vechilor bravade și sarcasme răsuflate din trecut, mestecate din vechile lor carii găunoase.

Spor cu forumul. Cu ceilalți ne auzim/vedem pe Discord. 

20190409_122437.jpg