Sly Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 (edited) Nu-l mai suportam pe 499. Edited April 3, 2019 by Sly Quote
Closed Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Nici macar n-am greutatea somnului din poza. Fi calm 1 Quote
uLise Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 faza ca somnul ala e un peste nasol de tot. nici cainii nu-l mananca ! ce este peste 2 kg la somn e grasime de pus pe inima app. salutare frațică! Quote
Carp Angler Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Acum 16 ore, uLise a spus: faza ca somnul ala e un peste nasol de tot. nici cainii nu-l mananca ! ce este peste 2 kg la somn e grasime de pus pe inima app. salutare frațică! Ala din poza a avut 65 KG, l-am transat pe spate si i-am luat doar muschiul, (o bunatate), restul l-am dat pe apa sa-l manance stiuca/sobolanii etc. 1 Quote
Sly Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 https://open.spotify.com/track/0SqLn1Q8pFmMbbjyTxPz25?si=cijCPrujSemvubjSFW10KA Quote
ratseloP Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 4 hours ago, Arky said: el la pranz. E funny pentru ca este adevarat. Also, eu azi Quote
uLise Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 ce-o ajuns si HH polestar si arky s-au bagat in LGBQT. asa ca fara pronume la adresa lor, ca se simt ofensati. Quote
ratseloP Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 (edited) 3 hours ago, uLise said: asa ca fara pronume la adresa lor, ca se simt ofensati Eu ma identific drept also, eu si Arky mai devreme Edited April 8, 2019 by ratseloP 2 Quote
Champion Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 La 26.03.2019 la 13:47, Sly a spus: Întreabă-mă să-ți spun cât de tare-mi pasă de Linkmania. O să ne vedem când în loc de pin o să stea un cui de 15, deși, sincer să fiu, chiar mă bucur că HH-ul nu mai are pin. Știrbirea autorității a fost știrbită de către însuși neștirbirea neautorității în neautoritate autorității. De pildă: îi dai unui prost o jucărie, însă prostul nu face nimic creativ pe resuscitatul ăsta de forum (adică e și el un spunător-ocupator, nimic mai mult), în schimb are capacitatea intelectuală să-și grohăie frustrările de abuzat psihic pe pin-ul guildei HH. Am văzut că unii fac și pe eroii (uuuu, ce exaltare), însă e aceiași tipologie a vechilor bravade și sarcasme răsuflate din trecut, mestecate din vechile lor carii găunoase. Spor cu forumul. Cu ceilalți ne auzim/vedem pe Discord. Quote