Jump to content
Guest

Romania - Muntenegru

Recommended Posts

                    LIVE Romania - Muntenegru Liga NaÈiunilor

Echipele de start

România: Tătarușanu - Benzar, Săpunaru, Chircheș, Bancu - Pintilii, Stanciu - Chipciu, Maxim, Mitriță - Keșeru
Rezerve: Pantilimon, Niță, Toșca, Manea, Bălașa, Rotariu, Budescu, Anton, Drăguș, Stoian, Țucudean, Baluță

Muntenegru: Petkovic - Stojkovic, Savic, Simic, Tomasevic - Scekic, Vukcevic - Ivanic, Boljevic, Jovovic - Mugosa
Rezerve: Mijatovic, Ljuljanovic, Kopitovic, Kosovic, Hocko, Jankovic, Beciraj, Savicevic, Haksabanovic, Radunovic, Zoric


România joacă astazi pentru prima dată în Liga Națiunilor, competiția care a debutat oficial cu o zi înainte. Echipa antrenată de Cosmin Contra întâlnește reprezentativa Muntenegrului, într-un meci care se desfășoară la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, de la ora 21:45.

Fanii echipei naționale nu pot cumpăra bilete la meciul România - Muntenegru, care se dispută fără spectatori, în urma unei sancţiuni primite în preliminariile Euro 2016, pentru mesajele cu tentă rasistă şi xenofobă afişate la meciul cu Grecia, de pe teren propriu.

România are mari emoții în privința suprafeței de joc de la Ploiești. Gazonul a fost protejat, prin amânarea meciului din etapa a 5-a a Ligii 2 dintre Petrolul și Chindia Târgoviște (pentru 12 septembrie) și au fost înlocuite porțiuni din el, iar Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la Federația Română de Fotbal, încearcă să înlăture semnele de întrebare și spune că terenul arată mult mai bine decât se aștepta. A oferit și detalii despre lucrările desfășurate pentru îmbunătățirea suprafeței de joc de pe stadionul Ilie Oană.

Am fost alaltăieri, m-am plimbat pe el. Arată extraordinar în comparație cum ce am văzut noi la televizor la meciurilor Petrolului din Liga 2. Am ajuns acolo și am rămas mască. 'Ce faceți, mă, vopsiți terenul?', i-am întrebat. Mergeau niște chestii pe teren. Și ei mi-au explicat. Îl înfoliem cu îngrășământ. Schimbă puțin culoarea și acel îngrășământ. Domne’, extraordinar gazonul, ce să-ți mai zic.

M-am mirat și eu, am zis că este o minune! Brazdele care au fost puse zilele trecute sunt foarte lungi, e ca și cum ți-ai pune o mochetă lungă în casă, nu au cum să sară. Nu veți vedea imagini ca la Craiova. Arată excelent, vă zic!", a spus Mihai Stoichiță



sursa



HAI ROMANIA!

Link to comment
Share on other sites

Romania - Muntenegru: 0-0

Un meci slab din punctul meu de vedere, un rezultat dezamagitor avand in vedere viitoarea campanie pentru a ajunge la EURO 2020. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...