Jump to content
Guest

Zodiile si iubirea

Recommended Posts

Cu totii suntem liberi sa credem sau sa nu credem in zodii insa uneori prin coincidente sau nu, unora chiar se indeplinesc anumite intamplari prevazute de catre Horoscop.

                                                         Zodiile Èi iubirea â cele mai potrivite 6 perechi de zodii

Iata cele mai compatibile semne zodiacale:

1. Pesti - Rac  
image.jpeg.5855162cecdbebd8e7f19d986a1b8197.jpeg


Racul este un semn de apă considerat unul dintre cele mai sensibile din zodiac, mereu atent la ceea ce se întâmplă în jurul lui și la problemele celor cu care intră în contact.
Din acest motiv, perechea formată din Rac și Pești este considerată una dintre cele mai potrivite. Peștii, tot un semn de apă, au multe dintre calitățile Racului deși au câteva probleme în domeniul sentimental, în special când vine vorba de implicarea pe termen lung într-o relație. Dualitatea Peștilor este temperată de calmul Rac și îi determină pe primii să renunțe la lumea imaginară în care au tendința să se refugieze.

"

2. Taur - Fecioara 
image.jpeg.6db923a400318aa730cf5d796cb38698.jpeg

"
Una dintre cele mai reușite perechi zodiacale! Taurii sunt cunoscuți pentru faptul că se bucură chiar și de cele mai simple lucruri din viață, un lucru excelent pentru nativul Fecioră care este prin definiție sensibil și atras de tot ceea ce înseamnă natură. Ambele semne zodiacale sunt cunoscute pentru faptul că sunt practice, un pic materialiste și întotdeauna ancorate în realitate. Fiind amândouă semne de Pământ, se implică activ în viața de familie și își doresc stabilitate pe toate planurile. Mixul perfect este dat de factorul realist pe care îl aduce Fecioara în această relație, completând personalitatea nativului Taur.
"

3. Sagetator - Berbec 
image.jpeg.f56b01b8a8a03360c3a84333bd55863e.jpeg

"

Semne de foc, dornice să descopere lucruri noi, să exploreze, să cucerească, să facă lucruri inovative. Printre calitățile comune se numără optimismul, determinarea și un spirit dornic de aventură. Săgetătorii au tendința de a favoriza lucrurile dinainte stabilite și simt nevoia de a ști întotdeauna care este drumul pe care trebuie să meargă, înainte de a face primul pas. Berbecul este însă mai relaxat și îi oferă întotdeauna partenerului sprijinul pe care îl caută și de care are nevoie. Relația dintre aceste două semne zodiacale este una excelentă până la prima ceartă – va fi dificil, chiar imposibil, ca unul dintre ei să renunțe la orgoliu și să facă un pas în spate.

"

4. Scorpion - Capricorn 
Imagini pentru capricorn scorpion

"

Două energii diferite, însă o pereche aproape perfectă. Capricornul este un semn de pământ, Scorpionul unul de apă, dar unirea lor devine o forță de apreciat. Capricornii sunt responsabili, duc o viață agitată și au de depășit numeroase provocări. Scorpionii au reputația de a fi răzbunători, însă natura Capricornului este singura care îi poate domoli, făcând din acesta partenerul perfect.

"

5. Varsator - Gemeni 
Imagini pentru varsator gemeni

"
Vărsătorul și Gemenii sunt semne de aer, iar acest lucru înseamnă că relația lor va fi grozavă până la prima adiere mai puternică de vânt care le poate dărâma orice au construit împreună. Se spune că nativii Vărsător sunt persoane care se dedică în totalitate schimbării în bine a lumii în care trăiesc și vor, cu orice preț, să își aducă o contribuție la îmbunătățirea societății. Gemenii sunt versatili iar curiozitatea și dorința de a interacționa cu ceilalți îi face să se poată adapta tuturor situațiilor. Dorința de schimbare și abilitatea de a înțelege comportamenntul celor din jur sunt caracteristicile care îi determină pe Vărsători și Gemeni să se potrivească atât de bine.

"

6. Balanta - Leu 
Imagini pentru balanta leu



Persoane extrovertite, amabile și înțelegătoare, Balanțele sunt cunoscute pentru farmecul lor, pentru abilitatea de a interacționa cu cei din jur și sunt considerați de multe ori a fi sufletul petrecerilor. Aceste calități, puse la un loc cu prezența puternică și dominantă a Leilor, duc la o relația perfectă. Balanțele simt nevoia existenței unui echilibru în viața lor, în toate domeniile, și își doresc alături o persoană pe care să se poată oricând baza. Personalitatea vibrantă a Leului i se potrivește ca o mănușă nativului Balanță deoarece acesta vrea să fie mereu în centrul atenției însă nu poate supraviețui de unul singur. Un cuplu format din Balanță și Leu este dinamic, excitant și are o viață plină din toate punctele de vedere.

"






sursa


 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...