Jully Posted July 25, 2018 Author Posted July 25, 2018 Acum 2 ore, talentatu27 a spus: 3. Mimetism 4. Cotiledon corect Acum 56 minute, Chani a spus: 11. Edictul de la Fontainebleau, din 1685 interzicea ...? Credinta protestanta. 12. Care sunt cele 2 ramuri ale gotilor? Vizitotii si ostrogotii. corect Acum 28 minute, Brotherhod a spus: 9. Organum ? nu ca hint - avem si noi un cor ce poarta numele acestei forme de muzica
Brotherhod Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 9. A cappella ? Sah mat ? Si btw, la intrebarea 12 sunt Vizigotii si Ostrogotii . Nu e bun raspunsul lui Chani, Vizitotii "Validarea se face dacă răspunsul (răspunsurile) este (sunt) corect(e) și complet(e). " 1
Jully Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 Acum 56 minute, Brotherhod a spus: 9. A cappella ? Sah mat ? mat cat cuprinde. uite alt hint: M _ _ _ _ _ _ L Acum 57 minute, Brotherhod a spus: Si btw, la intrebarea 12 sunt Vizigotii si Ostrogotii . Nu e bun raspunsul lui Chani, Vizitotii Am luat in considerare proximitatea pe tastatura intre t si g (sunt totusi una sub alta aceste 2 litere) si am fost convinsa ca e o gresala de ortografie, nu de continut. Acum 58 minute, Brotherhod a spus: "Validarea se face dacă răspunsul (răspunsurile) este (sunt) corect(e) și complet(e). " asa e regulamentul, intr-adevar, si nu vreau sa incurajez nerespectarea lui, dar pe de alta parte nu vreau sa mor cu el in brate. Imi doresc sa stimulam participarea jucatorilor, nu sa-i alungam. Nu consider ca e cazul de invalidare a raspunsului lui @Chani , fix pentru motivul de mai sus.
Brotherhod Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Acum 18 minute, Jully a spus: mat cat cuprinde. uite alt hint: M _ _ _ _ _ _ L Am luat in considerare proximitatea pe tastatura intre t si g (sunt totusi una sub alta aceste 2 litere) si am fost convinsa ca e o gresala de ortografie, nu de continut. asa e regulamentul, intr-adevar, si nu vreau sa incurajez nerespectarea lui, dar pe de alta parte nu vreau sa mor cu el in brate. Imi doresc sa stimulam participarea jucatorilor, nu sa-i alungam. Nu consider ca e cazul de invalidare a raspunsului lui @Chani , fix pentru motivul de mai sus. Atunci, pas.
Chani Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 @Jully imi cer scuze pentru greseala de tastare si te rog sa imi invalidezi raspunsul. Nu vreau sa stricam topicul cu discutii de astea, am gresit si gata. Merci.
Jully Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 Acum 46 minute, Brotherhod a spus: 9.Madrigal perfect Set incheiat, voi reveni cu alte intrebari Situatia punctelor Spoiler La Chani am scazut punctul cu pricina, @Brotherhod, dar nu sunt impacata cu ideea. De aceea eu am sa imi permit sa sustin in continuare ideea sa fim rezonabili, ca altfel nu ajungem prea departe. Greselile de ortografie nu au intrat niciodata in categoria motivelor de invalidare pentru mine la trivia (iar tu, Bro, stii foarte bine asta), atata vreme cat continutul raspunsului este adecvat. In sfarsit, hai sa ne distram in continuare! Voi reveni cu un nou set de intrebari.
Brotherhod Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 oră în urmă, Jully a spus: perfect Set incheiat, voi reveni cu alte intrebari Situatia punctelor Reafișează conținuturi ascunse La Chani am scazut punctul cu pricina, @Brotherhod, dar nu sunt impacata cu ideea. De aceea eu am sa imi permit sa sustin in continuare ideea sa fim rezonabili, ca altfel nu ajungem prea departe. Greselile de ortografie nu au intrat niciodata in categoria motivelor de invalidare pentru mine la trivia (iar tu, Bro, stii foarte bine asta), atata vreme cat continutul raspunsului este adecvat. In sfarsit, hai sa ne distram in continuare! Voi reveni cu un nou set de intrebari. Ok . 1 oră în urmă, Chani a spus: @Jully imi cer scuze pentru greseala de tastare si te rog sa imi invalidezi raspunsul. Nu vreau sa stricam topicul cu discutii de astea, am gresit si gata. Merci. Toti gresim. Nimeni nu e perfect .
Jully Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 M-am gandit sa mai variem putin stilul de trivia. Setul 15 vine cu un set de screenuri din diverse videoclipuri. Sarcina este recunoasteti de unde este poza si sa spuneti cantaretul/formatia si melodia. 1 Spoiler 2 Spoiler 3 Spoiler 4 Spoiler 5 Spoiler 6 Spoiler 7 Spoiler 8 Spoiler 9 Spoiler 10 Spoiler 11 Spoiler 12 Spoiler 13 Spoiler 14 Spoiler 15 Spoiler 1
Brotherhod Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1. Madona - Frozen 4. Nick Cave si Kylie Minogue - where the wild roses grow
Rebecca. Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 11. Wiz Khalifa feat Charlie Puth-See you again 9. Luis Fonsi feat Daddy Yankee- Despacito 2
talentatu27 Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 13. Katy Perry - Dark Horse 2. Shakira - Waka Waka
Jully Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 Acum 6 ore, Brotherhod a spus: 1. Madona - Frozen 4. Nick Cave si Kylie Minogue - where the wild roses grow corect Acum 6 ore, Rebecca. a spus: 11. Wiz Khalifa feat Charlie Puth-See you again 9. Luis Fonsi feat Daddy Yankee- Despacito corect Felicitari pentru obtinerea celei de-a doua medalii a concursului! Acum 6 ore, talentatu27 a spus: 13. Katy Perry - Dark Horse 2. Shakira - Waka Waka corect Si felicitari pentru obtinerea medaliei nr. 2!! Acum 3 ore, Klaudiu a spus: 12. Bruno Mars- The lazy song 15 Sia- Chandelier corect au ramas 3, 5, 6, 7, 8, 10, 14 1
Chani Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 5. Backstreet Boys' "I Want It That Way" 7. Savage Garden - Truly Madly Deeply 1
Jully Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 Acum 12 ore, Chani a spus: 5. Backstreet Boys' "I Want It That Way" 7. Savage Garden - Truly Madly Deeply oh yeeeeaaaaah Acum 9 ore, OverBACK17 a spus: 10. Ed Sheeran - Shape of You corect au ramas 3, 6, 8, 14
Jully Posted July 28, 2018 Author Posted July 28, 2018 Daca vi se par prea greu de recunoscut videoclipurile ramase, pot oferi hinturi. In caz contrar, o sa revin cu un set nou de intrebari.
meetique Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 3. Michael Jackson — It’s Black, It’s White. 6. Spice Girls - 2 Become 1.
zeNN0. Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 8. Celine Dion - My Heart Will Go On 14. Taylor Swift's "Blank Space"
Jully Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 Acum 3 ore, petarda a spus: 3. Michael Jackson — It’s Black, It’s White. 6. Spice Girls - 2 Become 1. corect Acum 3 ore, Notorius a spus: 8. Celine Dion - My Heart Will Go On 14. Taylor Swift's "Blank Space" corect setul s-a incheiat situatia punctelor este urmatoarea: Spoiler voi reveni cu un set nou 2
Jully Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 La rugamintea unui participant la campionat, am facut un set ale carui raspunsuri vizeaza ziua, luna si anul in care s-au produs evenimentele. Set 16 1. La ce data a murit cel ce este considerat regele rock & roll-ului ? 2. Cand s-a semnat Pactul de neagresiune intre Germania si URSS? 3. Cand s-a semnat tratatul care stabileste frontierele Ungariei cu vecinii sai dupa Primul Razboi Mondial? 4. La ce data a deschis Howard Carter usa mormantului lui Tutankhamon? 5. Cand a brevetat Petrache Poenaru inventarea stiloului? 6. Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a avut loc la data ... ? 7. Premiera operei La Traviata a avut loc la data de ... ? 8. La ce data a murit Aurel Vlaicu? 9. La ce data s-a produs denominarea leului romanesc? 10. Cand a fost ales Arnold Schwartzenegger guvernator al statului California? 11. Cand au lansat The Beatles albumul Let it be? 12. La ce data armata munteana, condusa de Mihai Viteazul a incercat sa opreasca otomanii lui Sinan Pasa? 13. La ce data a fost lansat parfumul Chanel No.5? 14. La ce data s-a luat pentru prima data in istoria gimnasticii nota 10 la Jocurile Olimpice de Vara? 15. La ce data a fost lansata franciza The fast and the furious? 1
OverBACK17 Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 (edited) 8. 13 Septembrie 1913 11. 8 Mai 1970 Edited July 29, 2018 by OverBACK17 Dată greșită. 1