Kitte Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Primul topic pe care o sa abordez din categoria crafting si handmade sunt papusile. Un tutorial foarte bun pentru cine doreste sa faca asa ceva. Sunt amuzante de facut ca si hobby, mai ales daca aveti si copiii ca sa ajute si apoi sa se bucure de ele. Si poze cu cateva creatii ale mele: 1 2 Quote
Kitte Posted November 17, 2017 Author Posted November 17, 2017 Handmande - imbracaminte de papusi Modelele facute de mine sunt tricotate Quote
Kitte Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 Multi sunteti familiarizati cu crosetatul sau tricotatul, dar vreau sa va prezint si o modalitate diferita de a crea unele proiecte (in special paturici, caciuli si esarfe/fulare, dar cei mai experimentati pot face si multe altele). Pe acest site mai sunt niste tutoriale bune : http://www.knittingboard.com/learn/videos/ Eu sunt o incepatoare, asa ca poze cu creatiile mele mai intarzie Dar pot confirma ca este usor. Sfat : lucrati cu fire mai grosute, dar nu foarte mari. Eu am testat 2 variante. Prima varianta : 70% acrilic, 30% lana, 100g/150 m - Golden Wool - am folosit 2 fire si iese tare frumos. Varianta 2 : 50% acrilic, 50% lana, 100gr/45m - a iesit frumos, dar firul este mult mai inflexibil si a iesit o marime mult mai mica decat ce speram. Exista in magazine niste seturi la jucarii si jocuri. Loom-ul si uneltele de looming in set sunt bune (eu asta folosesc), dar firele in sine sunt chiar nepotrivite pentru looming si platiti semnificativ mai mult decat este cazul. Va sfatuiesc sa incercati sa gasiti seturi de looming separate. 1 Quote
Kitte Posted January 19, 2018 Author Posted January 19, 2018 Loomed dolls Folosind loomul (vezi postul de mai sus) se pot face cu usurinta papusi foarte simpatice. Se creaza un tub (ca o caciula dar mai lunguta). Se pot folosi doar 2 culori (pentru corp si cap) sau mai multe pentru a crea impresia de ghetute/pantaloni/bluzita etc. Si o creatie a mea (mi-a luat o seara in timp ce ma uitam la un serial). Quote
Kitte Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 Cei care au copiii (sau sunt inca copii) inteleg nevoia de a contrui un castel / casa de jucarie. Se pot desigur si cumpara, dar atunci cand o faci impreuna cu copilul devine o activitate distractiva. Quote
Kitte Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 Acum testez acest proiect. Suna interesant! 1 1 1 Quote
Jully Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Tocmai terminata. 2-3 ghinde, mușchi de prin pădure și un strop de lipici. Ah da, și ancorata pe casa scării, sa nu avem surprize cu piciorușe din mușchiuleții cei verzui. 2 Quote