Jump to content
Guest opetru

Cum vă merge telefonul şi internetul ?

Recommended Posts

De vreo 2 luni am încheiat un contract de internet ( 9$ ), dar se pare că ceva nu merge bine. Nu există zi în care să nu pierd tonul la telefon, atunci când sun se aud numai pârăituri de nu mai aud vocea celui cu care vorbesc .

Internetul , la fel , uneori merge binişor, alteori se întrerupe de câteva ori într-o oră.Înainte de a trage o concluzie , aş dori să văd dacă este ceva generalizat ,sau doar pe mine m-a bătut soarta...

Veţi spune că la preţul ăsta ce mai vrei...Dar dacă s-a încheiat un contract trebuie respectat ...

Link to comment
Share on other sites

Poate se fac revizii tehnice in zona in care esti tu sau nush ce poate fi ...

In ziua cand RDS a latit band la 768kbps nu mi-a mers deloc netu.

In rest imi merge bine.

Probabil se aud paraituri la telefon ptr. ca-i varza telefonu biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Revizii în zonă ? Zilnic ? ....

Telefonul îl am de un an şi a mers f. bine la RTC, deci iese din discuţie...

Link to comment
Share on other sites

Deci în concluzie , se pare că în general nu se plânge nimeni. Deci e o problemă doar la mine....Sonic poate ai dreptate.

Link to comment
Share on other sites

Daca auzi paraituri in telefon, de obicei inseamna pierderi de semnal. Suni la tehnic, le zici ca patesti asta si banuiesti cauza, o sa verifice ei traficul o vreme si daca ai noroc vin si-ti mai umbla la cutia aia sau mai masoara semnalul. Eu asa pateam, mergea netul cu intreruperi, lag mare, telefonul cu intreruperi... si le-am zis ce am, le-am aratat cum am determinat asta, dupa 3 ore au venit si mi-au rezolvat.

Vezi ca mai sunt alte threaduri despre cat de bine merge Cablelinkul. Problema poate fi localizata doar la blocul tau, ca sunt o gramada de echipamente in el, asa ca e posibil ca la toti din jur sa le merga bine si tie nu.

Link to comment
Share on other sites

Mie mi s-a mai intamplat ca eu sa-l aud bine pe cel cu care vorbeam, in schimb el ma auzea pe mine cu intreruperi. Am sunat la tehnic, s-au convins si ei ca asa este (cel de la tehnic de-abia ma intelegea, eu il auzeam pe el perfect) si problema s-a rezolvat......insa peste vreo saptamana (adica acum cateva zile) am patit din nou aceeasi chestie. Sper sa nu se mai repete. Banuiesc ca tot pierderile de semnal sunt de vina. De obicei, cei de la tehnic sunt foarte rezervati in a da detalii despre problema, chiar daca ii intrebi....

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...