Electra Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Ceaiul, castravetele, dar și mâncărurile bogate în cereale sunt bune de consumat vara, acestea din urmă constituind un aport foarte bun de calciu şi magneziu. Tocmai de aceea, pâinea cu cereale este indicată pentru perioadele călduroase, la fel ca şi berea, însă consumată cu moderaţie şi la o temperatură adecvată. De asemenea, legumele şi fructele bogate în apă sunt cheia unei bune alimentaţii pe timp de caniculă, pepenele fiind un alt produs bun de consumat atunci când temperaturile sunt extrem de ridicate. Deşi tentaţia pentru produsele alimentare reci este mare, îngheţata sau băuturile cu gheaţă trebuie evitate. Motivul pentru care aceste alimente nu trebuie consumate pe timp de vară este legat de reacţia pe care corpul o are la produsele reci. Mai exact, în contact cu diverse organe aceste alimente pot genera o stare de şoc, astfel încât corpul nu se va mai putea răci. Voi ce alimente consumați în această perioadă călduroasă a anului? sursă Quote
The Wizard Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Nu mai citiți articole făcute pentru vizualizări ca să ia bani din publicitate. Eu mănânc aceleași produse tot timpul anului. Mănânc pentru energie, proteine, vitamine, etc. Nu dacă e cald afara și mă bag repede pe castraveți. E absurd... 1 Quote