Jump to content
alienator

DAP cu probleme!

Recommended Posts

am DAP 7.2 si nu pot sa dau jos nik de aici!daca am noroc si prind direct fara sa stau la coada,imi intra IE6!nu mi convine ca ala n are resume,si pe langa asta,DAP imi tine si viteza sus tot timpu!ce sa i fac sa mi mearga?merge pe majoritatea siteurilor,doar aici si poate inca vreo cateva nu vrea deloc!cine stie ce sa i fac sa mearga?mersi! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Iti recomand sa folosesti GetRight. Asta deoarece integrarea cu IE se face in momentul cand iti apare casuta de Save As, cu alte cuvinte indiferent ce ai vrea sa salvezi iti foloseste GetRight (daca il ai pornit in tray - adica poti sa si scapi de el daca vrei) si nu are cum sa rateze un download. In plus, are interfata destul de rapida, e configurabil, nu contine reclame sau spyware (DAP stiu ca vine cu gramada de programe si reclame dupa el).

Alt download manager cu optiuni si mai multe este FlashGet, dar cu asta aveam niste probleme, nu detecta toate linkurile asa bine.

Link to comment
Share on other sites

Pai tocmai de asta stiam ca e bun GetRight, ca si atunci cand se baga IE si iti apare fereastra aia cu Open, Save As, Cancel si parca More Info sau ceva asa, daca dai Save As iti apare GetRight-ul. Dar nu toate sunt perfecte si mai scapa din cand in cand, asta e...

Link to comment
Share on other sites

salutare!!!acum intru pt prima data ..nu stiu dak sunt la sectiunea corecta dar sper ca ma poti ajuta...de cateva saptamani,filmuletzele de pe net (gen stirile protv,etc) se incarca foarte greu si cand ruleaza sacadeaza ...asta chiar si cu kissfm live...sunt in chicago...poate ca nu are legatura asta...pana acum cateva saptamani totul mergea brici..dar acum nu stiu ce se intampla...virusii sunt exterminati saptamanal...cam ce se poate face???vreau viteza pe care o aveam inainte...mersi

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...