doomwave Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Daca ingheata anul pt. aia de a 8-a si a 12-a nu va fi sigur vacanta...sau ma rog... ceva timp liber insa nu cred ca vor freca menta 1 an... sunt sigur ca majoritatea celor cu minte ar invata si anul asta, ,si la anul...si vor lua 10 la examen Eu sunt a 9-a nu imi pasa... si daca ingheata anul scap de un 4 la franceza si un 5 la biologie... deci ... Singurul lucru care nu-mi convine e ca pierdem un an din viata noastra... and that's not a good thing... eu sunt a 11a si e cam acelasi lucru. ar mai fi inca un an de rasuflare pana la bac. si nu pierdem un an, castigam unul. mie unuia imi pare f rau k o sa termin liceul peste 1 an jumate asa k un an inghetzat ar fi superrrr
ZaZoNe.exe Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 nu va ganditi la inghetatu anului nu cred ca o sa se ajunga acolo
sKiLL_™ Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Daca inghete anul profu meu de matematica nu o sa ptimesca salariu ... => SA INGHETE ANUL ACUUM :!!
Qui-Gon Jinn Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 naspa frate nu am ce sa zic...eu ma bucuram de greva da cand m-am gandit oare care o fi programu de recuperare mi s-a facut rau ne taie din vacanta de iarna si ne tine si in week-end (vacanta de iarna o sa fie ca cea de pas,te..o zi)Foarte naspa vor fi urmarile incat nici nu vreau sa ma mai gandesc...
rhazek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 S-ar fi anuntat ca e foarte posibil ca vacanta de iarna sa tina 3 zile
The Wolf Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Am si eu o intrebare. Pana la urma cat o sa mai tina greva?? Deja este a 8 zi si nu se mai stie nimic concret. Unele scolii fac ore normale mai ales in BV. Oricum este vacanta. SSSSSSSSSUUUUUUUUPPPPEEEEEERRRR
Nagasaky Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Zicetimi si mie un prost care sa se duca in vacanta si un week-end la scoala?? greva nu e pe un timp anume.Poate tine ... pana la primavara.
alecs Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Zicetimi si mie un prost care sa se duca in vacanta si un week-end la scoala?? greva nu e pe un timp anume.Poate tine ... pana la primavara. pai daca nu te duci nu te trece- simplu
wine Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Am auzit ca ne pune absente sambata daca nu mergem
Linky Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Eu ma intreb oare ce vina avem noi sa recuperam orele pierdute din cauza lor? Asta e cea mai mare nedreptate facuta vre-odata elevilor/studentilor...jos sistemul
Komandr Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 " La scoala te invata cum sa nu gandesti ! Sa fii un sclav umil sa nu te poticnesti ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! FII ANTI SISTEM !!! FII ANTI SISTEM !!! FII ANTISISTEM "
7Sev Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 " La scoala te invata cum sa nu gandesti ! Sa fii un sclav umil sa nu te poticnesti ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! FII ANTI SISTEM !!! FII ANTI SISTEM !!! FII ANTISISTEM " loool maneee asa te vreau
wine Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Bai fratilor pana la urma maine se face scoala ca m-am uitat la stiri si nu mai inteleg nimic se face sau nu maine scoala?
netics Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 credeti ca lor o sa le convina fara concediu de iarna? neaaaaaaaa... deci nu o sa avem doar 3 zile cum se auzea... stati flex o sa se taie doar din vacanta de vara anu viitor, o sa facem pana in iulie
Cavaliere Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Pai cine draq se duce la scoala... Cine ia pusa sa faca greva... Sa fie ie sanatosi ca nu ma duc de Craciun la scoala... sa pierd eu momentu cand vine mosu
7Sev Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 bai nu merge nimeni in vacanta de iarna ... ati auzit de sarbatorile de iarna .... . poate la vara sa recuperam ca acuma ciu-ciu recupereaza (anu asta zic)
Saber_Trail Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Cred ca vom recupera in sambetele pana si dupa vacanta de iarna, dar nu in vacanta. Pai cum credeti ca si-ar pierde profesorii sarbatorile de dragul nostru?