Jump to content
ragnos_2006

Greva in invatamant

Recommended Posts

Posted

Daca ingheata anul pt. aia de a 8-a si a 12-a nu va fi sigur vacanta...sau ma rog... ceva timp liber insa nu cred ca vor freca menta 1 an... sunt sigur ca majoritatea celor cu minte ar invata si anul asta, ,si la anul...si vor lua 10 la examen 24.gif

Eu sunt a 9-a nu imi pasa... si daca ingheata anul scap de un 4 la franceza si un 5 la biologie... deci ... biggrin.gif

Singurul lucru care nu-mi convine e ca pierdem un an din viata noastra... and that's not a good thing...

eu sunt a 11a si e cam acelasi lucru. ar mai fi inca un an de rasuflare pana la bac.

si nu pierdem un an, castigam unul. mie unuia imi pare f rau k o sa termin liceul peste 1 an jumate asa k un an inghetzat ar fi superrrr tiphat.gif

Posted

naspa frate nu am ce sa zic...eu ma bucuram de greva da cand m-am gandit oare care o fi programu de recuperare mi s-a facut rau ne taie din vacanta de iarna si ne tine si in week-end (vacanta de iarna o sa fie ca cea de pas,te..o zi)

Foarte naspa vor fi urmarile incat nici nu vreau sa ma mai gandesc...

Posted

Am si eu o intrebare.

Pana la urma cat o sa mai tina greva??

Deja este a 8 zi si nu se mai stie nimic concret.

Unele scolii fac ore normale mai ales in BV.

Oricum este vacanta. SSSSSSSSSUUUUUUUUPPPPEEEEEERRRR hello2.gifhello2.gifhello2.gif

Posted

Zicetimi si mie un prost care sa se duca in vacanta si un week-end la scoala?? biggrin.gif

greva nu e pe un timp anume.Poate tine ... pana la primavara.

pai daca nu te duci nu te trece- simplu eusa_naughty.gif

Posted

Eu ma intreb oare ce vina avem noi sa recuperam orele pierdute din cauza lor? Asta e cea mai mare nedreptate facuta vre-odata elevilor/studentilor...jos sistemul biggrin.gif

Posted

" La scoala te invata cum sa nu gandesti ! Sa fii un sclav umil sa nu te poticnesti ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! FII ANTI SISTEM !!! FII ANTI SISTEM !!! FII ANTISISTEM "

Posted

" La scoala te invata cum sa nu gandesti ! Sa fii un sclav umil sa nu te poticnesti ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! N'O SA'I LAS SA FACA CE VOR DIN MINE ! FII ANTI SISTEM !!! FII ANTI SISTEM !!! FII ANTISISTEM "

loool maneee

asa te vreau 24.gif

Posted

credeti ca lor o sa le convina fara concediu de iarna? neaaaaaaaa... deci nu o sa avem doar 3 zile cum se auzea... stati flex wink.gif o sa se taie doar din vacanta de vara anu viitor, o sa facem pana in iulie smile.gif

Posted

bai nu merge nimeni in vacanta de iarna ... ati auzit de sarbatorile de iarna .... blink.gif . poate la vara sa recuperam ca acuma ciu-ciu recupereaza (anu asta zic)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...