ragnos_2006 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 dupa cum bine stiti azi dimineata a fost greva intre 11 si 1 PMeh uita-ti ce mass au primit unii: stire de ultima ora de pe site-ul oficial al ministerului invatamantului < incepand de la ora 11:30 26.10.2005 pana la ora 15:30 28.10.2005 nu se vor face ore la scoli si in licee deoarece s-a produs o greva in sindicatele din invatamant > in concluzie dragi colegi de scoli si licee nu vom face scoala pana vineri la ora 15:30 ...conform site-ului oficial al ministerului invatamantului SEND 2 ALL precizez ca acest msj l-am primit de la cineva si l-am trimis mai departe (promint k nu mai trimit massuri)eu n-am gasit nik pe site, o fi gafa? voi stiti ceva de-o greva pana vineri?pr. solved: http://www.hotnews.ro
Sesshomaru Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Am tot primit mesaje k de maine pana vineri e greva. Stie careva dak e adevarat ??
ragnos_2006 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 ar fi SUPEEEEEEEEEER 11:00 acum ma uit la stiri
GReedy Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 pai a cam fost azi de la 11 la 1...daca e greva pana vineri deja dau acasa LAN starcraft party, 800 psi de fiecare
Sonic Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 A fost greva, va asigur eu am tratit-o pe pielea mea
Ahilosu Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Federatiile sindicale din invatamant considera ca bugetul Educatiei este in continuare prea mic, desi reprezentantii coalitiei au hotarit sa aloce invatamintului o mie opt sute de miliarde de lei vechi in plus fata de suma stabilita.Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant, Aurel Cornea a declarat pentru radio National FM ca sindicatele din invatamant vor intra in greva generala si vor bloca unitatile de invatamant.Guvernantii au hotarit sa aloce invatamintului o mie opt sute de miliarde de lei vechi in plus fata de suma stabilita. Liderii aliantei au anuntat ca bugetul ministerului va creste la 4,3 la suta.Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant, Aurel Cornea spune ca suma de 1800 de miliarde alocata inseamna 0,06% din PIB ceea ce e cu mult sub bugetul de anul trecut.Sindicalistii spun ca sunt dispusi sa negocieze dar pana nu le vor fi rezolvate cererile nu vor intra in clase.sursa : http://www.hotnews.ro/
Nagasaky Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Scrisoare catre Mos Creciun: As vrea ca ministerul invatamantului sa inchida scolile pana la vara astfel incat sa pot sta acasa.Si desigur desi am stat un an acasa vreau sa trec clasa.Fara examenul din clasa a 8-a.
Komandr Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 azi a fost greva...zau ca la mine la liceu ori de cate ori e greva eu tot fac scoala....parca presimt ca si luni o sa fie la fel
Sesshomaru Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 De luni e greva!!!!http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=ma...icle&aid=133915
An7ic0de Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 greva....mdea....o sa se umple toate barurile, toti o sa mintiti parintii ca va duceti la scoala ca voi faceti ore si a duceti in baruri sa beti si sa fumati golanilor!! been there done that
falcon2blue Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 cum a zis Komandr doar k la mine e scola ,cand e greva merg shy fak shi ore
TuFFy Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 De luni e greva generala,deci sigur nu se fac ore!!! P.S: si nu se stie cat o sa tina greva, din partea mea cat mai mult posibil
Bahor Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 da da greva auzi......si cat sa tina greva o zi......mare chestie nu e fratilor
falcon2blue Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 e mare chestie ca luni dau test la geografie
DarkBringer Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 luni aveam 10 ore asa ca e super daca e greva
Sesshomaru Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 e bine k e pe termen nelimitat asa k pana nu dau astia bani la invatamant stam in vacanta au zis profi k o sa faca greva lana la vara dak nu se remediaza asa k ....
storm_cloud Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Dak o sa fie intr-adevar greva o sa s recupereze orele sambata, si atunci sa vedeti sictir p capu` nostru. La mine in za city liceul nostru e renumit k fiind spargator d greva so....luni greva ne-greva la scoala
Guest Bogdan Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 OMG da bun esti la gramatica. 1.daca o sa fie greva(in seara asta se afla sigur) NU o sa recupereze orele sambata. 2.daca incepe de luni va fi cel PUTIN o saptamana... dar,asta aflam diseara sau maine dimineata
Grand^Hustla Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 deci v-ati prins nu vin luni la scoala ca nu au voie sa puna absenti:))si vineri si mai si:))
Komandr Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 NO SCHOOL WEEEE...super tare...orice prilej de vacanta e genial
Guest De@th Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Dap e fain...pacat ca avem de recapitulat la o gramada nush cate chestii ca luam teste cand se iese din greva la profi