Jump to content
ragnos_2006

Greva in invatamant

Recommended Posts

Posted

dupa cum bine stiti azi dimineata a fost greva intre 11 si 1 PM

eh uita-ti ce mass au primit unii:

stire de ultima ora de pe site-ul oficial al ministerului invatamantului < incepand de la ora 11:30 26.10.2005 pana la ora 15:30 28.10.2005 nu se vor face ore la scoli si in licee deoarece s-a produs o greva in sindicatele din invatamant > in concluzie dragi colegi de scoli si licee nu vom face scoala pana vineri la ora 15:30 ...conform site-ului oficial al ministerului invatamantului SEND 2 ALL precizez ca acest msj l-am primit de la cineva si l-am trimis mai departe (promint k nu mai trimit massuri)

eu n-am gasit nik pe site, o fi gafa? voi stiti ceva de-o greva pana vineri?

pr. solved: http://www.hotnews.ro

Posted

Federatiile sindicale din invatamant considera ca bugetul Educatiei este in continuare prea mic, desi reprezentantii coalitiei au hotarit sa aloce invatamintului o mie opt sute de miliarde de lei vechi in plus fata de suma stabilita.

Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant, Aurel Cornea a declarat pentru radio National FM ca sindicatele din invatamant vor intra in greva generala si vor bloca unitatile de invatamant.

Guvernantii au hotarit sa aloce invatamintului o mie opt sute de miliarde de lei vechi in plus fata de suma stabilita. Liderii aliantei au anuntat ca bugetul ministerului va creste la 4,3 la suta.

Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant, Aurel Cornea spune ca suma de 1800 de miliarde alocata inseamna 0,06% din PIB ceea ce e cu mult sub bugetul de anul trecut.

Sindicalistii spun ca sunt dispusi sa negocieze dar pana nu le vor fi rezolvate cererile nu vor intra in clase.

sursa : http://www.hotnews.ro/

Posted

Scrisoare catre Mos Creciun:

As vrea ca ministerul invatamantului sa inchida scolile pana la vara astfel incat sa pot sta acasa.Si desigur desi am stat un an acasa vreau sa trec clasa.Fara examenul din clasa a 8-a.

Posted

greva....mdea....o sa se umple toate barurile, toti o sa mintiti parintii ca va duceti la scoala ca voi faceti ore si a duceti in baruri sa beti si sa fumati golanilor!! tongue.gif been there done that smile.gif

Posted

Dak o sa fie intr-adevar greva o sa s recupereze orele sambata, si atunci sa vedeti sictir p capu` nostru.

La mine in za city liceul nostru e renumit k fiind spargator d greva angry4.gif so....luni greva ne-greva la scoala crybaby2.gif

Posted

OMG da bun esti la gramatica. eusa_doh.gif

1.daca o sa fie greva(in seara asta se afla sigur) NU o sa recupereze orele sambata.

2.daca incepe de luni va fi cel PUTIN o saptamana... dar,asta aflam diseara sau maine dimineata icon_thumright.gif

Posted

Dap e fain...pacat ca avem de recapitulat la o gramada nush cate chestii ca luam teste cand se iese din greva qleft1.gifqleft1.gifqleft1.gif la profi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...